Svaki put kad prodam skuter, frend mi posudi svog zipa 125 sa kojim se odusevim koliko je svestran, zabavan, pravi mali zvrk za zujanje po gradu, a i korisniji zbog ravne podnice od dosta drugih skutera...
I sad, potpuno slucajno, zahvaljujuci challenbeenu, uletio mi zip 50 dvotaktni, kojeg sam kupio na nevidjeno, samo na racun par slika, ali cijena je bila ok, pa rekoh, ajde, neka ide
Zip 50 vulgaris, crni, 2010g, sa giannellijem go auspuhom, sve plastike original, padano jest ali nije razbijano, 31.000km, mehanicki je ok, ali sol ga je malo pojela, morati cemo piturati i brusiti malo vise nego inace...
na vecer, rastavio sam sto sam mogao, prednji dio cu rastaviti do kraja, triba prominiti i lezaj volana...
Prednja guma i retrovizori jos trebaju doci...
Inace, vlasnik je u pretincu cuvao sve sto je radjeno na njemu, tako da imam cijelu povijest vozila sto me odusevilo.
Makina radi kao urica, pali na zub, treba struju rijesiti, ne radi prednja rasvjeta, ima stvari za rijesavati ali imamo vrimena do lita. Za to vrime cu voziti frendovog zipa...
A sto mene jeska? Imam sve ovo na lageru...
...samo ceka da mi uleti nekakav zracnjak i sad kad je uletio, zao mi makinu dirati kad je netaknuta...
Viditi cemo...