Aeroxče se sastavljalo u slobodno vrijeme. Svaki dan je nešto pomalo odrađeno i evo stigao sam do nekog cilja kojeg sam postavio za sada.
Mašina ubačena još prije par dana, upalila iz prve, fino zdravo radi pogotovo na leru gdje se taktovi točno mogu brojati. Jedan rezervar sam potrošio laganini vožnje malo da karike odrade svoje. Probao sam top speed i po gpsu kaže 83 kmh/h po ravnom bez vjetra ikakvog u leđa ili vjetra u prsa. Doduše nisam težak sa 80kg pa vjerojatno i to dosta doprinosi. Iznenadio sam se kako ide mrtva serijala haha nije ni loš ovaj lc
.
Od tada sam se poigrao još malo sa prijenosom i karbom ali nisam testirao krajnju. Imam osjećaj da tu ima još barem 1-2 km/h.
Vozio sam se dosta sa aeroxom zadnjih dana i iznenadila me potrošnja. Kilometri idu, a kazaljka se ne miče.
Plastike sam sve izbrusio i napolirao. Bilo je tu dosta sati rada, potrošio sam dosta materijala raznoraznih ali rezultat je zadovoljavajući barem meni.
Spuhče sam ofarbao kao i poklopac vodene i metnuti su svi novi šarafi od prokroma skupa sa odgovarajućim šajbicama.
Za sada aerox ide malo u mirovanje dok se ne vratim sa faksa, a tada se nadam da će uletiti neka rezonka tako da serijski lc može maznuti Zumu u krajnoj hehe