Nastavak radova i pregledavanja...
Original karike sam premjerio i obe su na 0,25mm zazora i to se jedva uspije nagurati špijun unutra.
Nove karike su naručene svejedno sad kad je već sve na stolu. Bilo bi super kad bi mogao pohonati cilindar da se karike fino razrade.
Kanali su bili baš oštri tako da sam njih zagladio sa svih strana.
Ispuh ima baš neki zanimljivi oblik tamo odmah pri početku otvora kad se gleda iz cilindra prema van, nisam to još do sada vidio.
Nisam slikao to ali vjerujem da minarelijevci znaju o čemu se radi.
Gurtnerče je dobilo detaljno pranje i čišćenje te je spreman za rad.
U dobrom je stanju karb ovako općenito iako sam se nadao da ce biti Dellorto 12 umjesto Gurtnera.
Unutra je dizna 62.
E i da, je li normalno kod gurtnera da atomizer ispadne kad se izvadi glavna dizna?
Filter zraka je bio kao nov ali svejedno je dobio pranje i uljenje nekim tamo random 2t uljem.
Airbox je također opran sa svih strana.
Onaj mali običan kuglični ležaj u polutci je bio loš pa sam išao to izbiti van i pripremiti sve za nov ležaj. Moram priznati da sam se baš namučio sa skidanjem segerovog osigurača sa zadnje strane ležaja. Jako je nepristupačno, a i ne znam koliko bi uska i dugačka kliješta morao imati za to izvaditi ali snašao sam se nekom improvizacijom. Sad se čeka samo novi set ležajeva koji su na putu. Malo me iznenadilo da su ta dva ležaja u polutci skoro 100kn.
Za kraj radne akcije su oprani svi dijelovi uključujući deklo i mehanizam kurble koji je bio cijeli rastavljen, očišćen, podmazan i vraćen nazad tako da i kurbla ide fino i lagano.