Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen

<< < (18/23) > >>

challenbeen:
Nisam, samo sam ga za sad natopio WD, ali jos nisam testirao... ne mogu sve stić haha

challenbeen:
Nije bio problem u prekidaču nego spojevima na đeku. Zaboravio sam faktor da je skuter bez fara bio jako dugo van (cca 2 godine) i da je su spojevi oksidirali. H8 žarulje su sve ispravne, kao i pozicije 2. Osim što sam dobio far da opet svitli, sredio sam neke plastike, onako na brzinu čisto da budu sređene najbolje što sam mogao izvuć. Namjerno sam išao na detalj crvenih šarafa, čisto da dobijem neki mini kontrast. Ugradio sam novi 9Ah akumulator. Pali na najmanji dodir prekidača.  :headbang:

Na skuteru još fali: retrovizori, složiti plastiku na nove DIY nosače fara, propala su mi obadve centralne nogare, na oboje mi stoji ukrivo... kako to popraviti? Kvačilo - promijeniti centralni feder možda i oprugice, primijetio sam da prednja guma pušta tako da bi mogao napuniti onim sredstvom za krpanje, i ostao mi je problem sa zadnjom kočnicom, ne mogu je ozračiti, tj treba drugu čeljust odnosno pravu reparaciju te mi ne pokazuje razinu rezervara uopće na displayu...  Pozabaviti ćemo se svim tim stvarima iza Uskrsa!

challenbeen:
Ništa fizički nisam radio od Četvrtka, pa je bio red da danas na nekih pola sata alat malo provučem kroz prste...  :headbang:

Kako su 3 od 4 nosača fara oštećena, uspio sam nešto presložit da bude dobro i sigurno za Powera da ne ispada. Opet je sve skinuto i rastavljeno jer ta glavna plastika mora proć farbanje. Kako sam brzo složio far, onda sam prošao sa 220 i 400 brusnim plastiku, i čeka još jednu ruku sa 400 a možda i vodeno 600 pa onda tek farbanje. To je za sad sve što sam radio haha.. nadam se da je sutra nastavak jer će kišaa da lije...

challenbeen:
Danas sam našao više vremena za Powera pa je dobio pažnje. Nekim čudom je prestalo pokazivati na satu koliko idem na sat, pa sam krenio raskopat kabel. Odmah sam primijetio da je fušareno na tome. Stvarno nemam sreće hahah ... Ostavio sam tako jer mi se nije dalo lemit i prepravljat, pa sam krenio kvačilo riješiti. Skužio sam da je start zapravo odličan, samo sam navikao na MC3 nafrizirani start pa sam mislio da je nešto u K sa Powerovim nakon zamjene kvačila. Svejedno sam skinuo deklo, te zvono, i prošao ga sa grubim brusnim papirom i vratio nazad. Osjeća se bolji start. Uzeo sam sinoć i novu čeljust misleći da je do stare ali ne, opet kočnica propada a sve sam fino ozračio. Mislim da je do pumpice na volanu. Ne znam kako ću to servisirat, ali jedino što mi preostaje je traženje nove... JBG. Baksuz haha Smatram da sam prijenos riješio kao i samu mašinu, tako da je zadnji dio skutera kompletno gotov i utegnut. Zadnja guma je u odličnom stanju.

Ostaje mi za sad:
- lijeva ručka kočnice, (tražim ih)
- retrovizori, (tražim ih)
- opiturati prednju masku,
- srediti km/h sajlu, (ili kupit novu ako je jeftina)
- prednja guma (ne znam oću li je krpati ili staviti novu)

Corector:
Pomalo:D
Sto nisi stavio novi kabel puza, trebalo bi biti to u slusu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju