Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen
Dragster 50:
--- Citat: roc - 30 Ožujak, 2021, 08:40:08 ---Za kočnice bi morao biti temperaturni sprej, inače boja je :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nisam baš siguran, temperaturni se treba zapeći, a onda riskira gumice u kliještima. Nedavno sam vidio sprej baš za kočiona kliješta, otporan na DOT4.
challenbeen:
Sve je izvađeno van, nema baš ništa u njima... ali da, postoji sprej baš za čeljust, al za skuter su i više nego dovoljni sprej za felge. Ne zagrijavaju se baš toliko jako.. čak ni kad Xmaxa jako forsiram, disk bude vreo ali čeljusti samo toplije... Tako da mislim da će valjat i biti bez problema sve.
Amortizer je montiran, još me je*e samo start.. doslovno skuter bude trom i onda krene i vozi se normalno i dođe do 8.800 okretaja... tako da ne mislim da su rolice problem nego kvačilo odnosno možda centralna opruga? mislim da je crna, originalna, neki savjet vezano za to?
aragonY:
Vozi se nizbrdo 5-10 minuta pa ces vidjeti kako celjust bude vrela ;D
Al nepotrebno je sad komplicirati oko tog, samo šaraj. Amortizer je malo ciganluk ispao al celjust i felga ne izgledaju lose :icon_thumright:
challenbeen:
Sve plastike su riješene osim prednje maske. Treba je pobrusiti i pošpricati. Nisam imao mogućnosti odmah to napraviti, pa ću to zajedno sa deklom jer i ono treba farbu. Skužio sam da mi falu retrovizori i da ih moram naručiti kao i centralni feder, jer start je užasan. Ne znam, ali falu možda još sitnice. Struju na prednjem faru još nisam riješio, ali sumljam na prekidač tako da ću i njega nastojati naručiti novog.
sole9:
--- Citat: challenbeen - 01 Travanj, 2021, 10:53:57 ---Struju na prednjem faru još nisam riješio, ali sumljam na prekidač tako da ću i njega nastojati naručiti novog.
--- Kraj citata ---
Jesi probao rastavit prekidac i ocistiti kontakte iznutra?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju