Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen

<< < (19/23) > >>

challenbeen:
Jer je prvih misec dana sve radilo hahaha... do jucer je sve radilo  :laughing6: :laughing6:

challenbeen:
Odlučio sam isprobati Plasti Dip od Duplicolora, prva plastika koju sam sa njome radio ispala je grozno jer sam sve nanio u jednom sloju. Poslije sam išao istražiti i vidio sam da se treba nanit od 5 do 7 tankih slojeva. Tako sam i napravio te sam ostavio da se osuši do sutra. Prije toga sam prednju plastiku detaljno oprao. Detalji pogrešaka na špric kitu se vidu isto kao da farbaš običnom farbom, tako da nije baš neki odušak da sakrije greške. No, jednostavno se odlijepi tako da nebi trebao biti problem skinuti i prefarbati kasnije.

challenbeen:
Danas popodne sam se potrudio složiti zamorče. Retrovizori strašno falu, imam samo ovaj jedan što je došao sa njime a kompletno je oštećen hahaha ... ostaju još sitnice za riješiti, nadam se da će to sve biti sljedeći tjedan sređeno.
Dobio sam jednu odličnu Dunlop gumu za njega tako da će sljedeći tjedan biti montirana. Ne znam što ću sa pužem i kabelom za km/h, novi je 260 kn u Pleše, pokušat ću prvo lemit, ako ne, naručiti zajedno sa retrovizorima koji su 240 kn par... Moram provjeriti i čok, čini mi se da mi baca previše goriva, te struju malo prekontrolirat ...

Skuter ide u prodaju sljedeći tjedan od 6.500 do 7.000 kn cifra  :icon_thumright: ;D
Ako oni iz Novaljske rente prodaju po 6.000 kn a izdrkani, onda će valjda i ovaj dobit 6.500-7.000 kn  :icon_scratch:

challenbeen:
Riješen skuter i ide od danas u prodaju.
Stavio sam drugu prednju gumu, sad je Dunlop i u super stanju, dot2013.
Riješena je zadnja kočnica, i stavljeni su retrovizori. Sve radi na skuteriću osim: kilometar sata, mislim da su kontakti u pitanju te ne pokazuje razinu benzina u rezervaru, ali rezerva se upali (blinka). Propale su centralne nogare ali drže. (porapvljeno) I to je to. 6.500 kn ako koga zanima, sad će ići i u oglas.

challenbeen:
Centralne nogare riješene, malo moje fušersko varenje, skuter sad stoji super ravno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju