Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen
Corector:
--- Citat: ive_91 - 02 Ožujak, 2021, 11:05:41 ---Mislim da imam oem %u010Daljust negdje jer sam ja pre%u0161o na dvoklipnu stariju, ljepse mi koci.
--- Kraj citata ---
Ljepse koci da, barem duplo jace. :D
@Cale, to je najgora faza kad nesto dovrsis i dodjes do kraja. Iskreno, al full iskreno + najiskrenije ti preporucam da ti sebi lijepo nabavis Peugeota jednog. Pa da vidis sta je borba koja nema kraja hehe. I obavezno si nadji nekoga i nauci ga, utreniraj mu nogu da ga ne boli i da ne otekne, jer ce ti pomocnik sa skuterom i njegova noga jako puno puta zatrebati!
Car je u tome da se nesto radi hehe, dugo sam bio zatucan i kritizirao to, ali shvatio sam konacno da je poanta se serafi, jer bez toga smo svi u banani.
stipe:
Pratim :headbang:
challenbeen:
Day2, popodne
Danas sam se ubio od posla. Nisam trebao ovoliko radit, al više manje brusio sam plastike i auspuh. I pregledavao sam plastike, očistio sat, i sredio neke plastike... uključivši bacanje 1k špric kita, a gdje je bilo više utora, bacio sam više špric kita da popuni to... to je to za danas, Auspuh je montiran, plastike se sušu a u pleše je naručen novi filter zraka i set ležajeva vilica... Na auspuhu sam se najmanje potrudio, ali posao je odrađen.
Još jedan nedostatak je primjećen, a to je ovaj nosač žarulje u žmigavcima (zadnja fotka). Popigani su pinovi a i zaružinao je cijeli. Več sam pitao par ljudi, očekujem pozitivne odgovore da imaju koji na prodaji...
challenbeen:
Prvi drive poslije čišćenja airboxa. Nisam snimio poslije zamjene svjećice. Al puno puno bolje radi.
Ostatak ovih dana, će nadam se, doć update sa vožnjom i perfomansama... :toothy3:
matija84m:
Oce bit kakvog tjuninga ili ostaje serijala?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju