Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen
dacerovs:
Nova Hengtong klijesta su oko 350kn, mozda i manje tako da mozes ici i na tu opciju. To cak govorim za dvoklipnu verziju koju sam ja mislio zamijenit na X8 al na kraju nisam.
Nema goreg nego kad skuter negdje vani dugo stoji i onda bas takvi osjetljivi dijelovi nastradaju.
Sad ce cale slozit Powera BB, vidio u par tema kako navlaci par BBjca na prodaju ;D ;D
Deki.:
Čestitam!
Moraš skupit sve
dario007:
Cestitke na novoj vozilici :icon_thumright:
ive_91:
Mislim da imam oem čaljust negdje jer sam ja prešo na dvoklipnu stariju, ljepse mi koci.
challenbeen:
Hvala ekipa...
Postalo je nekako dosadno od kad sam završio MC3, pa sam si sad zadao opet muke...
Ali ovaj puta je je*eno lakše jer sve znam kako treba i nema ponavljanja jer sam falio i istraživanja. Odmah da napomenem da je radi ovog Powera, Skipper stavljen u oglas i prodajem ga. 4 je tu mač.
Plastike.
U okej su stanju, ali su neki dijelovi posprejani, namučio sam se to dok sam skinio brusnim 120. Poslije sam upirao malo grublje, sve oprao, prebrisao i stakloplastikom ili epoxy smolom izlijepio. Čini mi se da je do sad već stvrdnulo jer sam ostavio na suncu. tamo gdje je bila rupa zaljepio sam krep trakom da ne kapa, pa je kasnije to lako obraditi i pokitati. Njaviše sam izgubio živaca sa skidanjem naljepnica od tehničkog. Nema gdje ih nije bilo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju