Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen

<< < (4/23) > >>

challenbeen:
Pa ne znam. Za sada sigurno ostaje serijala, jer cu teško prodat MC3. Palo mi je napamet swap mašina, al opet...
Plan sa ovim Powerom je bio kupi jeftino, jeftino popravi, prodaj skupo.

Btw, stigla prva pošiljka za Powera. Trošak 230 kn

Brusni, 20 šarafa, brejk kliner, wd40, špric kit i ostalo sam imao u šteku, al računam da je tu potrošeno 150 kn.. idemo dalje

challenbeen:
Stavljeni su novi ležajevi, dobro podmazani Tip1 masti, zategnuti, centriran volan, montirana plastika volana, promjenjen airbox filter. I to je to za večeras.
Trebam nabaviti špric kit za nastavit dalje i još brusnog papira za nastaviti raditi na plastikama, a što se tiče same mašine moram skinut karb i vidit setup a bome i temeljno čišćenje. Pretpostavljam da je dizna cca 70-75 radi Malossi Red Sponge koja je danas promijenjena... nadam se downgrejdu na 64/65 koju već imam.

SCANIA R500:
Samo jako👍👍👍👍👍

challenbeen:
Danas je novi dan. Bio je zanimljiv.
Fotka kad sam montirao jučer ležajeve volana i sve sklopio (nekim čudom sam zaboravio stavit):

Današnji šoping:

Znači, ulje u getribi sam stavio novo - 1,1 dec, kupio sam i nove matice i šajbice, baš dobro dođu za skutere, te nabavio KONAČNO radio tranzistor da mi mobitel ne prazni bateriju bez veze, pa sam jutros stavio Avasol CS u špricu i oprao sam plastike koje sam skidao sa skutera, od kade, sjedala, i ostalih plastika od iza.

Zatim sam skidao sve lagano redom, i prao što sam stigao dok nisam spremat za posao u 17:30. Prirubnica je odvaljena, znači nju trebam novu. Karb će sutra, nadam se, ići na temeljito čišćenje kao i ostatak skutera. Zaboravio sam napomenuti da treba zvono i kvačilo promjeniti te centralne nogare i da sam sad u potrazi za njima.

Corector:
Bit ce to prava restauracija meni se cini, lijepo se vraca u zivot Energija :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju