Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Stage 6 street race kitt 70cc?

<< < (19/33) > >>

PchelaUbica:
Uuu opak tuning. Samo dignes iglicu i dobis 5 ks hahaha

Corector:
Jebiga brate.

Zamisli netko otera GY6 kod Zvonkeca, i nakon njega ide dizat iglu. :D
Ili kao da odes kod Radeta, i nakon njega stavis veci karburator?

Sta bi dobio? Da li su to dva patlidzana ako se izrazim na influenserskom?

fran_hr:
Najzalosnije je to kaj sam ga ja gledal prije par godina dok nisam imao skuter, dok nisam znao kak tocno radi karb itd. I sad mi dode da se opalim necim po glavi jer nemogu vjerovat kolko sam bio glup... Pratio sam onaj njegov projekt kitanja na 100ccm kojeg je hvalio na sva zvona a zapravo skuter se svako malo kvario i nesto ga je zezalo stalno..al bilo je sponzorirano pa se mora hvalit jbg i onda nakon kaj sam malo proucavao o skuterima citao forum najvise shvatio sam da ga obicni piaggio sa base kitom pojede..
Da nw govorim o tome kako je pljuvao Gilere, Piaggio i govorio stalno da su kinezi sto puta bolji od tih talijana
vrh lik nema kaj :toothy9:

PchelaUbica:
Tak su svi pusili price Vedrana Lažunka. Pa se razocarali. Sad ga razapinju po netu ko icuca.

Corector:

--- Citat: fran_hr - 06 Ožujak, 2021, 19:56:17 ---Najzalosnije je to kaj sam ga ja gledal prije par godina dok nisam imao skuter, dok nisam znao kak tocno radi karb itd. I sad mi dode da se opalim necim po glavi jer nemogu vjerovat kolko sam bio glup... Pratio sam onaj njegov projekt kitanja na 100ccm kojeg je hvalio na sva zvona a zapravo skuter se svako malo kvario i nesto ga je zezalo stalno..al bilo je sponzorirano pa se mora hvalit jbg i onda nakon kaj sam malo proucavao o skuterima citao forum najvise shvatio sam da ga obicni piaggio sa base kitom pojede..
Da nw govorim o tome kako je pljuvao Gilere, Piaggio i govorio stalno da su kinezi sto puta bolji od tih talijana
vrh lik nema kaj :toothy9:

--- Kraj citata ---

Bravo :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju