Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stage 6 street race kitt 70cc?
zvonkec92:
Hahah ta spika o dizanje iglice i dobijes 2ks je bila aktualna i dok sam ja bio klinac, to sam radio i na tomosu i na batini serijskoj jer sam sluso druge "iskusne", sad mogu samo da se smejem sam sebi kolko sam bio glup i neuk al pustimo sad to, najvaznije je kako ubrzati keeway sa malossi uljem za getribu koje sigurno kosta 18€, to je prvi i najvazniji korak u tuningu masine
aragonY:
Al vidis na kraju ti likovi svi zavrse na istom. Prvom prilikom, cim su u mogucnsoti si kupe PRAVI MOTOR jer skuteri su za djecu bre, daj necu cijela zivota ganjati mrtvog skutera pa nisam lud. A dok je bio na skuteru, nije dao rijeci progovoriti protiv svog prevoznog sredstva i to je bilo vrh. S tim se opet vracamo na ono sto sam napisao kada ste spominjali gianellija, malossija i leo vince. Svako svoga konja hvali jer nije lako biti baja, ne smijes dati na sebe, samim tim ne smijes dopustiti da ti vrijeđaju dijelove koje si kupio.
Tuningscooter:
Hhahaha e ovo si extra rekao 😂
Corector:
Izdao je skuterase :laughing7:
A u svijetu motorista je teski balavac, koji kad ide preticat auto ispred sebe, ostaje u lijevoj traci i gasira ga do ibera da prestigne odmah i onog koji je udaljen 300m ispred, iako je u nekom selu punom kuca uz cestu gdje ima dosta prilaza.
I cini mi se da je skratio prijenosni omjer na motoru da to sve izgleda jos ludje, jer u Srbiji izsaltat R motor do kraja je cisto samoubojstvo, ako nista drugo zbog nekulture u prometu, zato se i voze samo u krug oko novoasfaltirane neke male obilaznice.
Tuningscooter:
Maunu bi on sredjivao onog sprinta da nije bilo sponzora to i sam kaže,i kaf ga je bio sredio i sve em se kvario em je sav neki mrtav bio,u pocetku sam ga pratio nesto malo i prestao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju