Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Stage 6 street race kitt 70cc?

<< < (18/33) > >>

Dragster 50:
Ja sam kupio prvog Dragstera prije 4 god, a prvu mašinu sastavio prije nešto više od 2 god i to je ova mašina na mom bijelom Dragsteru.

Do tad nisam znao razliku između getribe i cilindra, i jedino znanje sam stekao na YT i pogotovo ovom videu

Od tad sam sastavio još 4-5 Minarelli-ja, ali i dalje mi fino uštelavanje ne ide, omjer prijenosa i postavke karba, ali i dalje učim i tražim odgovore na sve strane.
Poanta ovog upisa je, ako sam ja sa preko 40god mogao istraživati i doslovno ko malo dijete pisati u bilježnicu i slikati svaki šaraf, jer sve vidim prvi put, onda vjerujem da možeš i ti.
Nitko te ne vrijeđa, nego, kako je kolega napisao, tebe boli istina, a jedna od njih je da si podudao S6 priču, i misliš da ćeš samo sa stavljanjem cilindra i nekog šljaštećeg auspuha dobitii sve, a to tako ne ide.

Tuningscooter:
Jel uzimao iko kada ulje za getribu marke malossi SAE 250ml 80W90, I pasu li usisne lamelice s aeroxa na keeway ry8?

aragonY:
Ma kome mi tu baljezgamo bezveze hahaha KGMO

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Corector:
Ako zelis napredovati, prati savjete od poznatih influencera, oni ce uvijek sve pokazati i objasniti na najbolji nacin. Pogledaj ti samo taj interes i broj pregleda, sta mislis da se mi svi tunirani vozimo tako da smo kupili neki dio? Ne, odgledali smo ovo i sve je rijeseno i jasno ko dan.
Mozes im uvijek poslati poruku, nikada te nece izignorirati, ali bas nikad.
Nevjerojatno koliko smo bili i zatucani do dolaska influencera. Treba samo gledati i vjerovati ovim bogom danim kvalitetnim kadrovima i sve ce biti, ne lako, nego najlakse.

aragonY:
Baš tako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju