Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Stage 6 street race kitt 70cc?

<< < (17/33) > >>

aragonY:
Matija, nemoj da vrijeđaš moliti ćemo te lijepo!

Tuningscooter:
Pa nikom nista od vas nisam rekao lose tako da nemojte ni vi meni

dario007:
Uvrijedio se ti ili ne,taj Endy je sranje.

A i ovo je istina da serijski piaggio ili minarelli ide bolje od slozenog kineza.Tako da ti je bolje ici u smjeru da kupis mina masinu pa stavis na kineza.

Tuningscooter:
Najjace sto sam sad polovinu djelova kupio hahah i ne znam stacu s njima ako kupim drugu mašinu od piaggia ili slicno

aragonY:
Ono sto ti ne razumijes je da te niko nije vrijeđao. Jedino ako te realnost vrijeđa, onda to nije naš problem jer mi ti govorimo činjenice.. Bio sam u slicnoj situaciji, imao istu masinu, kupio zx i potrebne popratne dijelove za osvjeziti ga malo (rolice, dizna, itd), nastelao karb i prenos i to me veselilo jedno vrijeme, bio preporod naspram serijale. Ali u dalji tuning se nisam upustao jer sam istrazio po ovom forumu, po jutubu a i po stranim forumima i zakljucio da ta masina nema potencijal jednostavno i pored minarelli i piaggia je ludost i teski mazohizam tunirati taj kineski blok.
I ono sto mene licno smeta kroz cijelo ovo "dopisivanje" je sto se stalno spominje neki tuning a isti tako se stalno spominje i besparica i pokušava se šparanje na dijelovima jer se iskeširalo na tamo neki bling bling s6 kit i na nekog endy extrema od 200 ojra za koji prvi put od tebe cujemo (MI koji smo u ovim vodama puno puno duze nego ti...). Stvarno ima milion tema o tuningu bilo koje masine na forumu i nema potrebe da mi tu tebi sad objašnjavamo za svaku sitnicu posebno, skoro sve mozes sam istraziti. Na kraju krajeva ne znam zašto i kako se ljudima da objašnjavati iznova i iznova takve stvari. Ako sam ja mogao prije 3-4-5 godina naci info koji mi je trebao mozes onda i ti, samo se nisi dovoljno potrudio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju