Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stage 6 street race kitt 70cc?
PchelaUbica:
Care pa to nije đigibau kit 80 cc sto prodaju na pijacu za 20 maraka . Kreni redom postepeno. Makar jedan dio svaki mjesec uzimao. Slozis radilicu i lezajeve za pocetak to ti je najbitnije. Onda sve ostalo. Ovako neces nikad nista slozit a bacit ces lovu
Dragster 50:
I računaj da jedno vuče drugo. Ja bi uz cilindar, karb, radilicu
i ležajeve , prije uzeo komplet prijenos (variomat, valjčići, klizači, remen, centralni, i federi kvačila, kvačilo i zvono) nego auspuh.
Ne okreneš se a već si na cca 500 € bez auspuha.
zvonkec92:
Ima li u neMačka da se kupi gotov skuter marke Endy da se ne zajebajes sa svim ti glupostima. Ovako kupis gotov i samo vozis
matija84m:
--- Citat: Tuningscooter - 05 Ožujak, 2021, 11:16:45 ---Ne znam ni ja momci sta da vise radim,najbolje uzeti sve to i zgrnuti na hrpu i prodati,pa poludicu vise samo razmisljma sta i kako kupiti i dal ce se to slagati hoce li ici kako ce ici
--- Kraj citata ---
Bolje si kupi neki normalan skuter sa minareli ili piaggio masinom i vozi se. Takav skuter ce vozit bolje nego taj tvoj nabrijani sa tim bezveznim djelovima.
Tuningscooter:
Kakvim bezveznim dijelovima sto vrijedjas?,ja nisam dosao nikog vrijedjati ovde niti sta slicno vec sam dosao da vidim vase misljenje o djelovima koje posjedujem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju