Ma ne idem ja u 6 na poso, to je bio dostavljac novina koji vozi dok ne crkne, Liberty 4T, a pred crkavanje se namuci s ovakvim silovanjima. A vjerojatno ga zeza samo prirubnica.
A odmah sam razradio i teoriju zasto na Peugeot vertikali odlaze karbovi, procure svi. Pa zato sto su s alu prirubnicom kruto povezani s blokom koji podosta vibrira i onda se Gurtneri razlohaju. Muku sam mucio s tim pa sam zavraio nekako s minimnim curenjem s trecim Gurtnerom.
U svakom slucaju, radje bi zamjenio prirubnicu od 30kn svakih godinu, dvije, umjesto da nemrem naci karburator vise koji nije razvaljen, ili da me konstantno zeza s izlijevanjem benge...
Tradicija kod francuza jest da se tesko detektiraju problemi. Dapace, steogo je zabranjeno spominjati da su sranje.
A mene uvijek zanima razlog zasto se nesto pokvari, i evo, prilicno sam blizu jasnog objasnjenna, tako da mlgu zatvoriti intaj slucaj zasto su me Gurtneri isprcili.
Kod tog Piaggia se zna, promjeni prirubnicu i vozi. A francuz samo ceka, jer ne zna se preventiva, ne zeli se otkrivat, a prica se da je ispred svih