Tehnički kutak > Garaža
Kymco Super 9 AC 70cc 2002 by CixS9
aragonY:
Nema potrebe toliko komplikovati. Kad se sjetim kako sam ja na svom prvom skutu ofarbao sa crnim temperaturnim u spreju i držalo 3 godine bez da je igdje otpustilo. Samo prethodno detaljno oprao i unutar krakova i sve, te odmastio sa nitro razređivačen i nanosio "u magli" 3-4 sloja ne sjecam se tacno. Ispale mat crne al sam ih redovno mazao sa onim crnilom za gume(jer bi mi uvijek otislo po felgama pa onda razmazem sve komplet krpom hahah) i bile su metalik mat finish konstantno, nikad problema.
cixs9:
Ok hvala vam puno. Slikam kad sredim😁
matija84m:
Znam da je boja skutera stvar ukusa i svako bi to uredio po svojim zeljama.
Ali meni je ova kombinacija kako sada izgleda bas ok :icon_thumright:
zvonkec92:
Plava je oke jedino bi ja ovu bijelu mjenjao, bijela na unutarnjim plastikama je zamazljiva previse i vrati obavezno blatobran, ruzan je bez njega :icon_thumright: :headbang:
cixs9:
Evo slikica nakon farbanja.. Ostavio sam mu ovo bijelo ispred sa malim plastikama a u crvenom..
Još fali vratiti prednji blatobran.. Stavio sam mu i digitalni brzinomjer i mjerac obrtaja jer isti nisam imao posto sam imao samo brzinomjer i to analogni koji je uz to bio i glomazniji pa se i nije baš uklapao. Ovaj sam ustelao točno da mjeri kao i radar ili gps tako da sada mjeri realnu brzinu a ne 10 kmh preko.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju