Tehnički kutak > Garaža
Kymco Super 9 AC 70cc 2002 by CixS9
cixs9:
Evo da i ja predstavim svoje "zamorče" kako bi reko moj dobri prijatelj matija ;D
Trenutni setup je ovaj :
Malossi multivar
Giannelli Extra V2
Rolice 6g
Federi bijeli
Centralni ljubicasti malossi sa TC
Karb keihin 17mm sa diznom 98
Gljiva k&s
Str8 air scoop i Str8 oversize ventilator
AF rito radilica
Kit Airsal 70 aluminij nikasil
Lamela trenutno serijska ali i to gledam uskoro na novo uzeti
Sa trenutnim setupom ide 90kmh po gpsu što je meni odlično iako ima puno prostora za tu krajnju a i to će doći uskoro jer planiram mijenjati getribe kad se skupi malo u steku. Za sad sve dobro ustelano, boja svjecice ne može bolja biti, malo trokira na malom gasu ali to je zato što ne mogu stelati iglu jer je serijski klipic a serijska igla nema zareze.. Tako da samo pun gas :toothy9:
cixs9:
Mali fotosesn :icon_biggrin:
matija84m:
Zanimljivo si slozio to zamorce, svaka cast :icon_thumright:
S obzirom da nemres sa prenosom vise dobit onda gledaj getribu da produzis. Jesi gledao kakvih ima u ponudi uopce, kolko posto bi produzio?
E jel taj kit sa dvije karike?
cixs9:
--- Citat: matija84m - 09 Siječanj, 2021, 20:21:23 ---Zanimljivo si slozio to zamorce, svaka cast :icon_thumright:
S obzirom da nemres sa prenosom vise dobit onda gledaj getribu da produzis. Jesi gledao kakvih ima u ponudi uopce, kolko posto bi produzio?
E jel taj kit sa dvije karike?
--- Kraj citata ---
Hvala frende ;D. Produženje za 18-20 % naraku ili stage6 su u igri. Odnosno jedini za sad koji imaju za moj model skutera..
Kit je sa jednom karikom i znam da je riskantan tako da planiram mijenjati kariku svakih 5000.. A inače se mijenja svakih 10 jel?
matija84m:
Pa nije to zamorce, to je vjeverica :icon_thumright:
A bit ce to super sa 20% duzom getribom. S obzirom da je prenos kratak to ce bit taman :icon_thumright:
Ma taj kit je odlican. Ja bi rekao pun pogodak. I u kombinaciji sa ovim slabijim spuhom mogao bi se dosta navozit :headbang:
A zbog karike ne brini, 10 000 bi trebao napravit ipak je to alu kit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju