Tehnički kutak > Garaža

Kymco Super 9 AC 70cc 2002 by CixS9

<< < (7/10) > >>

cixs9:

--- Citat: aragonY - 19 Siječanj, 2021, 21:30:38 ---Ja sam fan prednjih blatobrana i moolim te da nabacis neki fini kulturni u boji skuta. Boja je stvar ukusa ali ja bih npr felge stavio u crno jer su trokrake pa da se ne ističu previse..

--- Kraj citata ---

To sa felnama nije loša ideja, mislio sam i sam to napraviti samo teško se skida stara boja sa njih.. A ne mogu sve na ruke presmirglati a brusilica mi previše skida pa skine i mesa.

cixs9:

--- Citat: Corector - 19 Siječanj, 2021, 22:04:03 ---Imao sam negdje sliku crnog sa sivom prednjom olastikom iznad fara i blatobranom, i mislim da je bila plastika volana u sivoj, dakle kao crta i dovro mu stoji, odmah izgleda sportskije i mocnije.

--- Kraj citata ---

Da da, to je slično kao što je challeenbeen naveo. Odlično, zapisujem pa ćemo probati. Daj mi reci, ja bi otiso Da mi promijene tu boju u knjižnici.. Jel netko upoznat koliko se plaća to?

challenbeen:
70 kn ti je nova prometna i to je to

aragonY:
Pa ne trebas skidati boju sa felgi, samo pređeš šmirgl papirom da bude matirana površina odnosno da ne bude totalno glatko kako bi se nova boja mogla za nesto uhvatiti na podlozi..

challenbeen:
I šmirglat sa vodibrusnim 150 pa 250 i onda 1k šprickit i onda opet lagano sa 500 pa onda tek boja :)))

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju