Covjece citam vozis se, isprobavas skucu, kad ono Rovinj u pitanju
Lijepo da se netko bacio na posao s Kymcom koji ima horozontalnu masinu. Dobar je to koncept, skuzio sam cim sam ih poceo voziti i slagati.
Brzina ti je top, 97kmh je brutala za ovako naglo slozen agregat, dotjerati ces ti to jos, ne sumnjam, jos uzmi mob cisto da imamo screenshot gpsa.
Inace na deklu vec imas rijeseno hladjenje, sad koliko je dovoljno za tuning nisam siguran, ali zvono ti hoce poplaviti samo onda kada pretjeras s tvrdocom oprugica, inace kad je sve ustelano na normalnijim setupima nemas brige oko toga. Treba vidjeti kompatibilnost, ako pase Piaggio serijsko kvacilo i zvono, to ti je snazna kombinacija, bezveze ces davati lovu na neka tuning kvacila koja niti ne mogu doci do izrazaja, a najgore je kad netko kupi zamjensko slabasno kvacilo i napravi si kvalitetan downgrade performasni i ttajnosti.
Najveca zamka kad pocinjes tunirati skuter je neiskustvo. Tada kupujes nepotrebne dijelove, a to utvrdis tek kad postanes iskusniji. Kad imas iskustva, onda mozes napraviti dobar posao s malo ulaganja, mudrim kombiniranjem svega i svacega.
Samo naprijed, pratim radove, a.pogledati cu jos jednom detaljno temu jer si odradio dobar posao. Ima tu prostora za jos neke finesice i custom doradice imoze to ici jos bolje, uvijek ima mjesta za napredak.
I pripazi samo na stanje zuocanika uljne pumpe, to im je najveca mana, on se potrosi pa uljna pumpa prvo ppvremeno prestaje vrtiti pa masina zariba. Ne znam koliki je vijek, trebalo bi ga imati pod nadzorom.