Ma nije ni meni kad se dobro zagrije, da je to tako svi bi olako padali. Ali mene jako zanima taj dio price koji je svima nebitan jer misle da se problemi desavaju drugima. Ali zato od Duge Rese prema Senju kad se vozis, Dunlop Sportmax na Ninji je pustao pomalo na radnoj temperaturi, a tamo se ne ostvaruju neki prosjeci. Potpuno istu stvar sam dozivio s Dunlopm na skuteru, picis 80,90 kroz zavoj i osjecas da klizi, ali nisi siguran sto je, mislis si da je to samo sporadicno. I nastavio udarat maksimalnim tempom po magistrali. I sta ces, kad si dosao na magistralu znas da i najgore gume drze na onom asfaltu, i udri na najjace, dok nije zadnja pustila kao iz pracke, zatim ti slijedi highside, sreca refleksni klopot nogom od cestu me popeglao dok je se cijeli skuter otresao, i zavrsim uspjesno radnju spasavanja uz lijevi rizol. Od tad sam zaradio jednu kvalitetnu blokadu i limiter koji ne prelazim, i super je u konacnici. A jedino gdje nemam grca je Brid%u017Es, nikad me nije kurvinski zajebao, i u pocetku sam se opustao pa sam imao par neugodnjaka, i tu shvatis koliko se bolje ponasa kad izgubi kontrolu, ne izgubi je totalno, nego odlijeva i daje ti sansu. Ovo ne treba imati na umu u svrhu zloupotrebe!
pi*darije su mi otvorile oci uz mogucnkst da vozim razne setove, ranih godista, i od tada zapazam razlike koje ne mozes uociti iz prve, jednkstavno moras voziti razlicite setove, razlicite starosti da stvoris kompletnu sliku i procitas gdje je koji proizvodjac i kada ce posustati s performansama.
Tezak je to posao. Evo primjer kod kupovine namjestaja, mnogo trgovina prodaje takav srot da to nisu istine, neki idu toliko daleko da ih odaje izlizbeni primjerak koji je iskrivljen i raskliman u startu, prvo je potrebno shvatiti koji su materijali pozeljni, a koji su zamjenski, a s vremenom skuzis na prvu kroz par sekundi o cemu se radi.