@vikac
doslovno sam samo tog imal u kući
Sad je gore drugi. Plus je tu mali pikavac od 2 godine... bunario sam bakrene matice van iz auspuha, fala bogu pa sam uspio inače kpl ispuh dole sa granama
Visa vi udobnosti, motor moraš složit po sebi uvijek. Kad sam ja ovo uzeo vilice prednje raštelane skroz... bilo je strašno na putu doma... rućice krivo zakrenute ma koma. Ali jednu večer kasnu (mogu šerafit samo kada malog uspavam) fino na štendere i šteluj. Motor fino vuče. Msm nema to veze sa novim r-ovima od gazilijun konja i kontrolama i tako to. Ovo je motor nekakvog prijelaznog razdoblja po meni. Ionak se ti mlinci kad se dopeljam na semafor ni ne čuju
@matija84m
Ja sam mišljenja da motor ide koliko mu daš gasa... 8 banki na ovom nije ništa opasnije od 8 banki na nekakvom skutaću. Cjenovno su dostupni dosta. Ali treba paziti kao i kod svake kupnje motora. Ja ionak nemam straha ga raskopat cijelog i presložit. Oduvijek sam si sve sam slagal samo već kod ovakvih stvarćica treba imat knjigu. Netko mu je mijenjao namotaje i nije stegnuo poklopac statora na kile... nakon castrola koji mu je bivši vlasnik točio počastio sam ga sa motulom... ulja po svugdje bokte. Ali kaj rastaviš predihtaš i voziš. Jednostavan ko sir.