Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio Vespa ET2 50 cc - ima li smisla popravljati
matija84m:
Stvarno je tesko napamet reci. Zato sam ti napisao da treba detaljno pregledat i popisat stvari. Svakako ti trebaju nove gume + tehnicki, to ti je dodatno 1000 kuna.
Mozda bi sa ulozenih 400-500€ imal odlican skuter, koji bi bil bolji nego ovi novi kineski a kostaju 2000€
Ja sam svakako za oporavak ovog skutera jer onda znas kaj imas. :icon_thumright:
Brankizz:
--- Citat: matija84m - 09 Studeni, 2020, 07:23:50 ---Stvarno je tesko napamet reci. Zato sam ti napisao da treba detaljno pregledat i popisat stvari. Svakako ti trebaju nove gume + tehnicki, to ti je dodatno 1000 kuna.
Mozda bi sa ulozenih 400-500€ imal odlican skuter, koji bi bil bolji nego ovi novi kineski a kostaju 2000€
Ja sam svakako za oporavak ovog skutera jer onda znas kaj imas. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I ja sam, zato i tražim savjete ovdje. ;D
Nadam se da ću nešto uspjeti iskombinirati.
robyakarider:
pa sigurno se vise isplati popraviti ovog "pravog" piađia, nego kupovati novog kineza
FeZox-team:
Po mojem iskustvu ako si spreman dati 2some kuna za dizanje iz mrtvih ja bih ga popravljao
Brankizz:
--- Citat: FeZox-team - 09 Studeni, 2020, 21:19:10 ---Po mojem iskustvu ako si spreman dati 2some kuna za dizanje iz mrtvih ja bih ga popravljao
--- Kraj citata ---
Pa oko te cifre i je neka granica koju bi potrošio za dizanjr iz mrtvih. U protivnom bi je prodao ovakvu kakva je.
Jel itko mozda upoznat u razlici cijene ali i kvalitete originalnih dijelova u odnosu na zamjenske...ili to dođe isto samo sa logom Piaggia?...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju