Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio Vespa ET2 50 cc - ima li smisla popravljati

<< < (3/4) > >>

zvonkec92:
Samo orginal, zaboravi ista zamjensko

Corector:
E, a znas kaj je praksa trgov(a)ca. Mi ti kazemo za original, i ti odes k njemu i on te prvo namaze kao senfom sniclu s pricom da je to ko/isto/bolje original, i onda ti rijesi identican dio koji nije u Piaggio pakiranju.

Stoga, prvo se treba educirati kako izgleda original, pa jednostavno, ima Piaggio vrecicu i obavezno prateci kod koji kad opises u Google, daje ti do znanja da je to originalni dio.

Oliverxxx2:

--- Citat: FeZox-team - 09 Studeni, 2020, 21:19:10 ---Po mojem iskustvu ako si spreman dati 2some kuna za dizanje iz mrtvih ja bih ga popravljao

--- Kraj citata ---
Pod uvjetom da ne dira termo grupu i ležajeve radilice teško da če proči ispod 2000- 2500kn.
Prirubnica, remen, gume,kočnice, čiščenje karba,svječica,filter zraka, rolice,obavezno kvalitetne semeringe radilice, sva crijeva (gorivo i ulje), pumpa goriva, pranje rezervoara...+ ruke.

zvonkec92:
i racunaj da bi uskoro mogla i vodena propisat a ako je sve to zapeklo nece ju tak lako zamjenit, tih sitnica se nabere taj cas za 2-3 soma kn al po meni je to i dalje isplativo ako ga misli ostavit sebi i vozit se

matija84m:
Neka bude i 500%u20AC ali onda znas kaj imas. Tada ces imat barem trostruko bolji skuter od ovog novog koji ti se nudi. Jer je taj novi kinesko smece ljepo upakirano i kosta tri puta vise nego da ovu vespu uredis sa svim novim djelovima.

Tu smo racunali i tehnicki koji na novom skuteru isto treba napravit.
Racunali smo nove gume, a na novom skuteru ces dobit drek od guma.
Sa novim ces opet muku mucit da ga odblokiras i ubrzas i ulupat jos brdo para. Ovoga sa el. Blokadom od cca 100 kuna usporis i gotovo.
Bezbroj prednosti ima taj tvoj skuter naspram novom. I da ulozis 800%u20AC to je ok i nije skupo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju