Gledao sam doslovno svaki video kad je počeo, svaki put mi je bio sve bolje čudan i počelo mi je to sve ličiti na onog Ber Grils-a pa sam prestao. Uvijek ima baterije, uvijek ima rješenje, nikad niti jedan problem živi itd. Svi koji malo pratimo i zanima nas, znamo što je Amazona, a ti ako si frajer ostani usred nje sam i ja garantiram da 3 dana nisi živ. Vlaga, kiše, komarci i ostale životinje su tamo svijet za sebe.
Uglavnom, prestao sam pratiti i gledati. Nisam išao ovako duboko da istražujem istinu/laž tako da evo sad ste mi vi pomogli. Previše je sličnosti objašnjeno i jednostavno je žalosno da netko to gleda ( komplet mladež sve što je online), a i da netko može otići tako daleko. Zaradi nešto sigurno, da je i neka mizerija nema veze. Ljudi se svakako danas snalaze, tako da me opet s druge strane ovako nešto ni ne čudi.
Dođe mi tinejdžer, e vidio sam na Face-u, e vidio sam na Instagram-u.. jesi vidio si, ali iza toga je puno puno toga drugačije. Ova putuje, ovaj se slika, ovaj vozi skupe aute.. Sve se bojim kako će svijet izgledati za 20-30 godina, osim ako ne padne neki komet i sve poravna.