Ostalo > Razne offtopic teme :)

Novi privremeni dom za skuter kolekciju

<< < (4/17) > >>

Corector:
Haha vidjaj stolcine za slagat masine, nisam ocekivao da ces i njega uvalit unutra. Ovo je visi nivo.

--- Citat: ivano_007 - 27 Listopad, 2020, 12:21:40 ---Bit će ti žao držat skutere ovdje, ovo je za stanovanje napravljeno... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ljeti u rentu bacit, 150€ noc, ja bi prvi dao.

avr freak:
Ovo je svakako bolja opcija od bilo koje druge koju si gledao. :icon_thumright:
Što se tiče ploča i soli, to ne znam.. Ti imaš taj živi primjer pa budeš vidio konkretno i kod sebe, ali vjerujem da je nečime premazana.

challenbeen:
Iskreno, ideja stola nije bila moja ideja, nego tatina. Ostao sam paff kad mi je predložio to. Ja onako, stao, gledam.. i rekoh, why not!!  :headbang:
Odma smo se bacili u dizajniranje stola, a i provlačenje i postavljanje struje.

A, imam ti pravi apartman za 60 eu noć, tu je link: www.babsbypovljana.com - dok za extra za 20 eura dobiješ kućicu ovu na korištenje za šarafanje dok si tu  :glasses9:  :icon_thumright: (ovo je šala, za članove foruma možda udijelim gratis)

Jutros bio u nabavci u Zadru u Pevexa, naumio sam riješiti i vrata, samo kiša pada ka blesava pa su radovi stali dok se vrijeme ne poboljšlja. Jučer smo prokopali kanal za kabel, i riješili taj dio. Ostaje sad samo montaža mreže po kućici. 2 utičnice na stolu, i jedna utičnica na ulazu sa prekidačem za paljenje svjetla. Jer će na toj strani biti kompresor, pa smo odmah sve prilagodili...

dario007:
Vidim bit ce klizna vrata :frajer:

Stol je prva liga...

challenbeen:
Zadnje lipe iz čarape potrošio hahahah ... auuu ... vratio se nazad u Zadar, išao po drugo auto tati, i evo, kupili materijal za vrata, 2x 24w LED neonke, filter za kompresor, cemenat za betonažu za vodilicu (vodilicu imam u šteku od prije), pur pjenu za napuniti rupu i silikon da završim izolaciju na dnu  :glasses9:

Struja ionako nije spojena, kiša i dalje pada, a i mrak je vani, tako da niti neću žurit spajati neonke, utičnice i razvuć kabel...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju