Ostalo > Razne offtopic teme :)

Novi privremeni dom za skuter kolekciju

<< < (3/17) > >>

dario007:
Vrata najbolje velika klizna,racunas da ti bude pola zida tako kad su full otvorena nejde van gabarita.To ti nije problem ni napraviti od OSB ploce.

Ja cijelo vrijeme mislim da ti imas krov na jednu vodu,kad ti ravnu plocu imas...Nece ti se zadrzavati voda gore?

Ja sam svakako za neko drugo rijesenje za krov,jer ce ti kisa vrlo brzo unistiti osb ploce.Ja bi svakako za to podneblje gledao neku vrstu plasticnog krova...

zvonkec92:
Bus vidio za 2 mjeseca tj na proljece kak se sve te ploce budu napuhnule i pocele raspadat kad se namoce od kise... ako nista drugo ja bi zidove obuko sa terpapirom ( ljepenkom ) i onda si siguran

challenbeen:
Sada ulazi u 3 godinu odnosno 3 zimu postojanja. Pokriven je bankomat. 300 metara od moje kuće. Ima još jedna slična na plaži na udaru Bure i čak more prska po toj konstrukciji, 5-6 godina je, samo je potamnio OSB... nije propao... a ja čak planiram ofarbat i stavit ljepenku na krov, kako sam i napisao već ...  :glasses9: u skorije vrijeme možda stavim i izolaciju  :icon_thumright:

challenbeen:
Danas smo napravili dobar posao. Morao sam zvati djedu koji ima cca 70 kg da se penje na krov i zaljepi mi ljepljenku hahah .. ja sam okolo pokačio ljepljenku čavlima, i dodatno je učvrstio naprijed na izduženom dijelu. Uz to, kasnije sam radio na sitnicama, te sam usput napravio radni stol, 240cm širok, što spada u stvarno lijep komad stola, ja i stari smo ga testirali sa 270 kg tereta (čitaj, sjeli nas dva jarana). Ukrasio sam ga sa 2 police, koje su ostale od ostataka. Ja sam za danas zadovoljan. Za sada ostaje kombinacija sa strujom i utičnicama tesvitlo, i ulazna vrata koja još nisu napravljena.

Editt: Zaboravih napisati, u ovom projektu otišlo je cca 650 šarafa, 10 udarnih turbomatic šarafa i cca 50 čavli za ljepljenku...

ivano_007:
Bit će ti žao držat skutere ovdje, ovo je za stanovanje napravljeno... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju