Pozdrav svima, da predstavim moje ''novo'' aeroxce koje sam kupio pred par dana. Listao sam oglase jedno pladne gledao polovne skutere kad slucajno naletim na ovog aeroxa , u opisu 2 recenice uvoz iz ch tel broj i to je to nista vise. Pozovem coveka kaze dodji vidi pa se dogovorimo. Otisao sam da pogledam skuter, neki vetar je bio hladan da smo se za 15min dogovorili i tovarili aeroxa. Covek se stavio u cudo kad sam mu reko da hocu da ga provozam po ulicu. Njegova prica je da je kupio za sina ovog leta i da je dete divljalo sa motor i da vise nece da ga gleda, samo da se otkaci od njega.
Aerox je 2011god, fabricki je bio crna mat boja pa je to njegov sin sa drugara pofarbao u neku crno-zelenu neon boju koja se meni iskreno uopste ne svidi.
Plastike su uredne, nema polomene. Na prvi pogled je sve fabricko stanje osvim auspuha. Drugi dan sam ga provozao malo i sam primetio da ima neke propuste i da uopste nije ustelan kako treba, prvo sto sam primetio da je centralni feder u banani i da ima najtvrde federe kvacila, i kako sam mogao da vidim vizuelno deo oko masine je bas bas zapusten okolo karburatora je sve masno i prljavo. Izgleda da je neko samo sipao benzin i gas
Masina je u super stanju od nadvor sto se moze primetiti da nema fuseraja i cackanja.
Plan je sve rasturiti i ogoliti do rama pa sve iz pocetka sloziti kako treba, inspekcija na sve potrosne delove, plastike da pofarbam u drugu boju i felge, nastelovati prenos , karburator i da bude spreman za prolece
stay tuned