Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (92/105) > >>

dario007:
LP na 180tki 3g imam,cijelu zimu ga ne punim i ne pada ispod 12.3,moze verglat valjda 5min u komadu.
Na 150tki sa nabijenom kompresijom 6Ah LP kao zmaj.On zna malko teze zavrtit onaj prvi krug,al dalje vrti veselo.

Pogledaj si kakav ti je anlaser,on je isto moguc uzrok otezane vrtnje i cicanja velike kolicine struje.

ljubo46:
Alnaser sam kad je masina bila na stolu cijeli rastavio ocistio i sastavio sve je bilo ok. Tako da je on valjda ok. Cetkice do pol potrosene, ovako odokativnom metodom.

Vrijednosti akumulatora koje sam dobio su lose za relativno nov aku..jel tako

dario007:
Onda je vjerovatno okej anlaser.Imas slabe vrijednosti da...

Ti dizes glavnu diznu na karbu koji ti je i ovako prebogat.Ako skuter ide bolje sa vise zraka onda ti je i ova prethodna dizna bila prevelika.Taj dell 20.5 se glupo ponasa.Dignes diznu 2br od idealnog i odma nemres ler gas dobiti i seraf smjese ide debelo preko dva kruga.U svim situacijama je svjecica smeđa i meni je ona manje relevantna od osjecaja.
Ako moj 150 cilindar guta serijsku ler diznu,onda mora i tvoj.Nije stvar dizne uopce nego diras pogresne stvari po meni.

dacerovs:
Ja ti mogu rec da te sigurno anlaser zeza, vuce puno struje na startu, 2 od 4 cetkice su vjerojatno puno vise potrosene i tu srce struju.
Imao sam identican slucaj na svom Suzukiju.
Uzmi jaci aku i imat ces isto sranje. Ja sam isto kao i ti odlucio nov aku reklamirat sve dok nisam skuzio da nakon novog anlasera skut pali na stari akumulator koji je prvi bio u njemu i to ko metak

Poggiali:
bb nema relger?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju