Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (91/105) > >>

Corector:
Otkako sam presao na Huawei akumulatore, mnogo sam zadovoljan :D

ljubo46:

--- Citat: challenbeen - 25 Listopad, 2021, 15:47:13 ---Unibat (barem u Beren akumulatorima) je teški šrot. Od 5 komada, sa 5 sam imao ozbiljnih problema. 9ah, crni, gel a slutu kao najbolji. fuj. I sad ne znam koji da uzmem.

--- Kraj citata ---
Znaci i oni su se pokvarili  :angry9:

--- Citat: Corector - 25 Listopad, 2021, 15:54:32 ---Otkako sam presao na Huawei akumulatore, mnogo sam zadovoljan :D

--- Kraj citata ---
A di to nabavljas? :icon_scratch: ::)

igor.sb:
Isti drek sa exide na 150ki od 6ampera,
g#vn% nije izdrzalo ni mj dana, ciak jos manje, zato je original yuasa drzala 15 god  :laughing7: :laughing7:

Sad LP drzi i ko nov je od drugog mj, mjerio neki dan 12.8

Corector:

--- Citat: ljubo46 - 25 Listopad, 2021, 16:46:07 ---
--- Citat: challenbeen - 25 Listopad, 2021, 15:47:13 ---Unibat (barem u Beren akumulatorima) je teški šrot. Od 5 komada, sa 5 sam imao ozbiljnih problema. 9ah, crni, gel a slutu kao najbolji. fuj. I sad ne znam koji da uzmem.

--- Kraj citata ---
Znaci i oni su se pokvarili  :angry9:

--- Citat: Corector - 25 Listopad, 2021, 15:54:32 ---Otkako sam presao na Huawei akumulatore, mnogo sam zadovoljan :D

--- Kraj citata ---
A di to nabavljas? :icon_scratch: ::)

--- Kraj citata ---

To mi je Zvonkec sredio preko ne znam sad tocno odakle, spominjao je nesta frizer. Znam da se kod ove jedne frizerke mogu dobit svakakve usluge i vikend roba, ali akumulatora jos nema. :icon_scratch:

Poggiali:
ja mogu preporucit unibat... em stoji preko zime, em znam verglat dugo kad stoji i nakon 2 god kod mene jos ima snage.. a kupio sam ga sa skuterom... u svakom slucaju bolji od yuase koja ima veci kapacitet...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju