Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
ljubo46:
--- Citat: dario007 - 25 Listopad, 2021, 19:26:43 ---Onda je vjerovatno okej anlaser.Imas slabe vrijednosti da...
Ti dizes glavnu diznu na karbu koji ti je i ovako prebogat.Ako skuter ide bolje sa vise zraka onda ti je i ova prethodna dizna bila prevelika.Taj dell 20.5 se glupo ponasa.Dignes diznu 2br od idealnog i odma nemres ler gas dobiti i seraf smjese ide debelo preko dva kruga.U svim situacijama je svjecica smeđa i meni je ona manje relevantna od osjecaja.
Ako moj 150 cilindar guta serijsku ler diznu,onda mora i tvoj.Nije stvar dizne uopce nego diras pogresne stvari po meni.
--- Kraj citata ---
A kako onda skuter prima gas bez zadrske. Nema trokiranja nema nista. Sad sam mu jos izbusio airbox i povecao se ler tako da sam od full zategnutog sarafa ler gasa morao malo popustit. Saraf smjese 2 kruga. Vratio sam ler diznu 50 posto s 40 tesko pali. Igla skroz spustena. Gl dizna 90.
--- Citat: dacerovs - 25 Listopad, 2021, 21:51:04 ---Ja ti mogu rec da te sigurno anlaser zeza, vuce puno struje na startu, 2 od 4 cetkice su vjerojatno puno vise potrosene i tu srce struju.
Imao sam identican slucaj na svom Suzukiju.
Uzmi jaci aku i imat ces isto sranje. Ja sam isto kao i ti odlucio nov aku reklamirat sve dok nisam skuzio da nakon novog anlasera skut pali na stari akumulator koji je prvi bio u njemu i to ko metak
--- Kraj citata ---
Pa imam samo dvije cetkice i jednako su potrosene.
Kako da ispitam 100% taj alnaser onda?
Izgleda skroz ok kad sam ga rastavljao
--- Citat: Poggiali - 26 Listopad, 2021, 02:00:37 ---bb nema relger?
--- Kraj citata ---
Ima kako bi bez njega
dario007:
A kak si taj airbox slozio,imas li lulicu neku gore ili?
ljubo46:
--- Citat: dario007 - 26 Listopad, 2021, 06:09:54 ---A kak si taj airbox slozio,imas li lulicu neku gore ili?
--- Kraj citata ---
Nema lulice nikakve
Izbusen je s borerom 12mm s nutarnje strane.
Slikam popodne da vidite
dacerovs:
Da jbg nisam znao da BB ima dvije cetkice u anlaseru.
U svakom slucaju ispod 11V ne smije past napon kad vergla, to je znak il te zeza masa ili anlaser, nema treceg.
Za pocetak provjeri masu.
Poggiali:
meni su voltaze ludovale kad mi je regler poludio..syebo mi je 2 akua, ne znam kak je na 2t
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju