Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (90/105) > >>

ljubo46:
Ma ovaj nije ni godinu dana
Kupljen je lani u 12 mjesecu.
Cim sam ga doneso kuci natocio sam kiselinu pricekao pola sata i napunio ga do kraja s pametnim punjacem. I sad kako je doslo hladnije osjetim da slabo vrti.
Smece nist koristi :angry9:

matija84m:
A cim je garancija samo 6mj odma je jasno da nece dugo.
Iako se nekad omakne i 3g radi, ali eto kako te posere.

Od kolko Ah je taj?

Corector:
Akumulatori su postali teske prevare i sranja. Tek kad imas jakog potrosaca onda to mozes skuziti. Kad imas 50ccm original, ne mozes ni skuziti srot, makar se i tu vec kuzi ako ti ulje slabija masa pa odmah. Onak, kupis 10 istovremeno, istih. 3 odma krepaju, 2 umiru i zezaju. Pa kak te zadesi. A svi lijepo na isti nacin formirani.

ljubo46:

--- Citat: matija84m - 25 Listopad, 2021, 14:17:25 ---A cim je garancija samo 6mj odma je jasno da nece dugo.
Iako se nekad omakne i 3g radi, ali eto kako te posere.

Od kolko Ah je taj?

--- Kraj citata ---
9ah
Ma mislim da su unibat i yuasa zakon za motore.
Mozda i to uzmem sad

--- Citat: Corector - 25 Listopad, 2021, 14:53:14 ---Akumulatori su postali teske prevare i sranja. Tek kad imas jakog potrosaca onda to mozes skuziti. Kad imas 50ccm original, ne mozes ni skuziti srot, makar se i tu vec kuzi ako ti ulje slabija masa pa odmah. Onak, kupis 10 istovremeno, istih. 3 odma krepaju, 2 umiru i zezaju. Pa kak te zadesi. A svi lijepo na isti nacin formirani.

--- Kraj citata ---
Istina da i prva ugradnja je teski srot preradevina polovnog u novo. Ne znam kako bi drugačije to nazvao :hmh:

challenbeen:
Unibat (barem u Beren akumulatorima) je teški šrot. Od 5 komada, sa 5 sam imao ozbiljnih problema. 9ah, crni, gel a slutu kao najbolji. fuj. I sad ne znam koji da uzmem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju