Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (89/105) > >>

ljubo46:
Nikako na zelenu granu s tim malim airboxom od 50cc
To je problem stelanja ler gasa.
Bilo je pre malo zraka i sad sam ga jos izbusio i puno je bolja situacija. Zanimljivo i skuter odma bolje ubrzava. :headbang:

Nesto mi slabo anlaser vrti sumnjam na los aku. Exide star pola godine. Pri paljenju napon pada na 9.3v cca
U mirovanju mi pokazuje 12.51v stavim ga na punjac za tri minute punjac kaze da je pun :dontknow: :-[

matija84m:
Kad ga opteretis sa paljenjem skutera nebi trebao past ispod 10v
Ako imas garanciju reklamiraj ga.

v3kac:

--- Citat: ljubo46 - 25 Listopad, 2021, 10:11:13 ---Nikako na zelenu granu s tim malim airboxom od 50cc
Bilo je pre malo zraka i sad sam ga jos izbusio i puno je bolja situacija. Zanimljivo i skuter odma bolje ubrzava. :headbang:

Nesto mi slabo anlaser vrti sumnjam na los aku. Exide star pola godine. Pri paljenju napon pada na 9.3v cca
U mirovanju mi pokazuje 12.51v stavim ga na punjac za tri minute punjac kaze da je pun :dontknow: :-[

--- Kraj citata ---

loša kvaliteta akumulatora.

ljubo46:
Da los je j#bo ga ja
A isao sam na exide bas da to izbjegnem kao sto su ciak i ostali losi :dontknow:

I sad me posere :hmh:

Istekla je garancija koja vrijedi samo 6mj

SCANIA R500:

--- Citat: ljubo46 - 25 Listopad, 2021, 10:11:13 ---Nikako na zelenu granu s tim malim airboxom od 50cc

--- Kraj citata ---
to i meni radi aku.... Kada ga stavim na punjac 2 ili tri minute stane punjenje i kaze da je pun... Isto taj excide.... Tri puta oktene i slabo vrti.... Ali ipak moj je star oko 3g.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju