svi oni sve mogu, samo je to danas otišlo malo van granica. Netko može netko ne, ja mogu, frend ide i on ne može. Stavi 100kn u knjižicu, hopa vidi odjednom ide.
Upis guma ih isto gadno muči..
Nikad neću zaboraviti prvi tehnički s autom, uglancan, sve top zategnuto, a kad ono on meni veli da sam neispravan jer mi je auto preniski. (Eibach ProKit, crni)
Namjerno te godine nisam nikoga zvao niti govorio da vidim kako će ići. Velim ja prijatelju, a kaj smo s ovim ispred mene? kako će on proći tehnički? (
auto trul, gume čelave, nagib na oko vidim). Veli on meni, on se je pripremio, a TI NISI. Kad je to izgovorio mislim da se od toga dana sječa i mene i auta. Ruši ajde, smeće jedno uff naživciram se dok pišem.
Generalno gledano, uz svoju plaču koju zaradi na mjesec, da na dan napravi 5 automobila i kapne mu 100kn, gdje smo?!
Prijatelj je baš zbog toga dao otkaz ili tražio premještaj u drugu stanicu, nisu normalni..
Naravno neka se nitko ne uvrijedi ako radi na tome radnom mjestu, ali mislim da se trebate dogovoriti. Razumijem ako idem sa neispravnim da tražim, ali kad tražiš namjerno da nađeš pa da ti ja platim, e to mi nije u redu. Ako nešto nije ispravno i ne valja, ok treba popraviti.
Tablica kod nas mora biti u predviđenom "prirodnom" položaju i mora imati mačje oko, to je ono kaj traže iako tko nema donese iznutra i prikelji ispod tablice.