Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kratki nosac tablice, nema više...

<< < (2/4) > >>

Tomi_ZG:
Zapamtite jedno,ako nije objavljeno u Narodnim novinama onda su to sve kafanske priče

gavranpero:

--- Citat: matija84m - 30 Rujan, 2020, 21:41:05 ---A sta je to sada sa izmisljanjem prve pomoci?
Jbt na godinu ce trebat rezerna guma i kljuc za kotace sa odgovarajucom dizalicom kao i lanci za zimske uvjete te barem jedan vatrogasni aparat.

Jbt di mi zivimo? Di takav zakon u svjetu postoji?

--- Kraj citata ---

Zaboravio si sigurnosni trokut .... :toothy10:

Oliverxxx2:
Križevačka stanica za tehnički pregled je inače poznata da traže dlaku u jajetu...puno križevčana ide u okolna mjesta na pregled.
Mala kutija za prvu pomoč je ponekad u Lidlu za 35kuna.
Ja kupio da se nađe.

LukaSokol:
Ja prvi sigurno necu stavljat serijala nosac tablice, ako mogu negdje drugdje proc tehnicki oke, ako ne odjavljujem ga i vozim se bez rege, pa ako mogu, nek me ulove
A bogami necu ni kupovat kutiju prve pomoci, ja na Z800 ispod suvozacevog sjedala kada mi je alat unutra nemam mjesta niti za bankonvnu karticu...
I ako me tko pita vozim motor sa jednodjelnim trkacim kombinezonom, bez dzepova i nemam kud stavit prvu pomoc...
A i motor nema predviđeno mjesto za kutiju prve pomoci

matija84m:

--- Citat: Tomi_ZG - 30 Rujan, 2020, 22:45:15 ---Zapamtite jedno,ako nije objavljeno u Narodnim novinama onda su to sve kafanske pri%u010De

--- Kraj citata ---

Ma ubi se od trazenja i u narodnim novinama nema nista vezano za "L" kategoriju da mora imat prvu pomoc. :dontknow:
Ali CVH ima neke svoje brije
https://www.cvh.hr/sluzbene-obavijesti/2020/iii09-broj-1742-01-2020/

Ovom izmjenom vozila L kategorije moraju prilikom TP biti opremljena  spremnikom prve pomo%u0107i s oznakom HRN 1113. Ako spremnik prve pomo%u0107i nije u skladu s gore navedenim zahtjevom isto je potrebno evidentirati kao MANJI NEDOSTATAK (gre%u0161ka 1503A3A KUTIJA/SPREMNIK PRVE POMO%u0106I, NIJE U SKLADU SA ZAHTJEVIMA).

Ovo cim vise citam sve manje znam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju