Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kratki nosac tablice, nema više...
Tomi_ZG:
--- Citat: challenbeen - 02 Listopad, 2020, 11:25:57 ---što se tiče ovog na tehničkog, tako lagano mu možeš sjebat karijeru i priredit kazneno djelo da je to danas čak prelako i prejednostavno. :glasses2:
samo je bitno hoćeš/nećeš...
a i treba znati dokazat papir, odnosno pravično ga izčitat :)
--- Kraj citata ---
Ma treba znat svoja prava i amen,ako mi ne znam ne valjaju kočnice normalno da ću to prihvatit da nema prolaza(tu bi se samo debil svadio),ali kad krene srat oko dot-a guma za koji 100% znam da zakonski nije reguliran e nećeš bokte,nisam imao navedene probleme samo sam ih naveo ko primjer,jer ljudi su ovce,kad malo porazgovaraš s nekim advokatom oko nekih stvari puno toga ti postane jasnije,ubiti ljudi nisu ni svjesni koja sve prava imaju oko raznih stvari,ali nisam za zlouporabu nego to govorim u smislu da sebe zaštitiš
Corector:
Na bmwu f30 ne zele provjeriti situaciju s DOT tekucinom. Prilikom sljedece rege cu ih snimat i tuzit da ne rade svoj posao.
robyakarider:
pa normalno kad mora skidati poklopac, jos da slomi nesto :icon_biggrin:
mislim da nisu obavezni mjeriti dot, nisam siguran, prije im nije bilo obavezno, ne znam ako se promijenilo, bas zato jer je kod nekih auta tesko doci do posude
Tomi_ZG:
Moraju,određeno je biltenom,ali ako ne mogu onda ne mjere,jer da,negdje ni ne mogu do posude normalnim putem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju