Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kratki nosac tablice, nema više...
LukaSokol:
Pozdrav
Evo danas sam slucajno stao u stanici za tehnicki pregled (Križevci), poznanik koji radi unutra mi je rekao da 18 motora koji su kod njih registrirani (ukljucujuci i moj) su tehnicki neispravni zbog kratkog nosaca tablice.
Uglavnom bila im inspekcija, imali su problema velikih zbog toga, uglavnom sa kratkim nosacem tablice se vise (barem kod njih posto im je bila inspekcija) nemoze proc tehnicki pregled, pa cak i sa kratkim nosacem tablice koji je kupljen u ovlastenom servisu/trgovini i namontiran od strane ovlastenog servisa, moze samo sa onim seriskim odvratnim dugackim proc tehnicki
Pod napomenom da je kod mene kratki nosac postavljen tako da je tablica pod kutem kao na orginal nosacu, sa osvjetljenjem tablice i katadiopterom...
I da, kutijica prve pomoci je od prije 2 tjedna zakonom obavezna... I za tehnicki pregled i za policiju ako vas zaustave :dontknow:
challenbeen:
Mislim da je ekipa sa tehničkog nešto krivo skužila, ili su iščitali pogrešno zakon... ako je skuter/motor atestiran tvornički sa kratkim nosačem tablica, onda može biti ugrađen sa papirom homologacije koji to dokazuje. ;D
matija84m:
A sta je to sada sa izmisljanjem prve pomoci?
Jbt na godinu ce trebat rezerna guma i kljuc za kotace sa odgovarajucom dizalicom kao i lanci za zimske uvjete te barem jedan vatrogasni aparat.
Jbt di mi zivimo? Di takav zakon u svjetu postoji?
Tomi_ZG:
Ovo za kratki nosač nije novost,s time jebu već dugo
Ima kakav link za prvu pomoć,neki glas zakona ne index i sl.
zvonkec92:
Takoder sam cito da se mora imat sa sobom fizicka polica osiguranja, k**ra* cu nosit ono g#vn% od A4 papira sa sobom, rekla je zenska na tehnickom da vrijedi i online polica samo neznam kaj se pod tim misli dal da ju ja drotu pokazem na mejlu ili on sam to moze vidjet na motoroli ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju