Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pocetak malog projekta kao pocetnik :)

<< < (7/12) > >>

robyakarider:
ne znam kako je dok vas, kod nas ne smijes voziti sa stranim tablicama, osim ako nemas "papire" za to

gavranpero:
U BIH se može max 6 mjeseci voziti na stranim tablama, a onda se smatra neregistrovanim. Nije država luda, tako bi svak uvozio motorna vozila bez carine, plaćanja reg i sl.

--- Citat: aragonY - 26 Rujan, 2020, 02:28:52 ---U taj skut se isplati uloziti carinu i registraciju jer izgleda kao bas bas dobar primjerak. Ja bih prvo to odradio pa onda isao sa tuningom jer inace steta da tako lijep bude divljak bez papira i da ne mozes nigdje s njim otici bez straha od policije  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Uradi ovo što je napisao, pusti to što stari ima jarane u policiji. Zar ćeš se voziti samo po svom mjestu ? Druga stvar, ako ga budeš htio prodati, malo ćeš dobiti za njega, jer nije reg.

2jz:
znam nego nisam ga mislio odmah uvoziti,mislio sam voziti sad do zime i onda na zimu ili na proljece carniti

robyakarider:
a da sredis papire prije nego pocnes bacati pare u njega?

challenbeen:

--- Citat: robyakarider - 26 Rujan, 2020, 10:37:35 ---a da sredis papire prije nego pocnes bacati pare u njega?

--- Kraj citata ---

ovo je i moja preporuka.
Može te koštati živaca i psihe jako puno :))) pogledaj dali je isplativije nać ramu sa papirima pa samo sve prebaciš na nju  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju