Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pocetak malog projekta kao pocetnik :)
2jz:
Ja cu njega registrovati u njemackoj na brata i dovesti u bosnu,tako da ne placam carinu nit ista,samo prijevoz i vozim ga na njemackim tablama a i otac mi ima jarane u policiji tako da mi to nije problem heh
robyakarider:
kako imate tehnicki/registaciju u njemackoj, svaku godinu ili?
challenbeen:
--- Citat: 2jz - 26 Rujan, 2020, 07:33:41 ---Ja cu njega registrovati u njemackoj na brata i dovesti u bosnu,tako da ne placam carinu nit ista,samo prijevoz i vozim ga na njemackim tablama a i otac mi ima jarane u policiji tako da mi to nije problem heh
--- Kraj citata ---
Reći ću ti iz iskustva promatrača, tj komentar od treće strane.
Nije ga problem voziti bez tablica. I ja tu mogućnost imam, bilo di otić, neregistriran, neosiguran, itd. Nije se ni problem vozit po Bosni ni Hrvatskoj ni Srbiji. Problem tek nastupa kad se neko sranje desi, e tu ti počinju masni problemi gdje ne samo da te zaboli glava i dobiš kaznu što je zapravo najmanji problem, nego budeš trn u oku svima, a tako te društvo ocrni i završiš u napuhanom članku u novinama da to nisu istine... tako da pamet u glavu :)
2jz:
--- Citat: robyakarider - 26 Rujan, 2020, 07:41:14 ---kako imate tehnicki/registaciju u njemackoj, svaku godinu ili?
--- Kraj citata ---
tamo motori do 80 kubika se mogu registrovati da ne idu ni na tehnicki nista znaci samo daju papire i tablice,i godisnje se plati osiguranje 50 eura
2jz:
--- Citat: challenbeen - 26 Rujan, 2020, 07:56:36 ---
--- Citat: 2jz - 26 Rujan, 2020, 07:33:41 ---Ja cu njega registrovati u njemackoj na brata i dovesti u bosnu,tako da ne placam carinu nit ista,samo prijevoz i vozim ga na njemackim tablama a i otac mi ima jarane u policiji tako da mi to nije problem heh
--- Kraj citata ---
Reći ću ti iz iskustva promatrača, tj komentar od treće strane.
Nije ga problem voziti bez tablica. I ja tu mogućnost imam, bilo di otić, neregistriran, neosiguran, itd. Nije se ni problem vozit po Bosni ni Hrvatskoj ni Srbiji. Problem tek nastupa kad se neko sranje desi, e tu ti počinju masni problemi gdje ne samo da te zaboli glava i dobiš kaznu što je zapravo najmanji problem, nego budeš trn u oku svima, a tako te društvo ocrni i završiš u napuhanom članku u novinama da to nisu istine... tako da pamet u glavu :)
--- Kraj citata ---
valjda nece doci do toga :),al mislim da ne bi ni trebalo jer je motor u biti legalan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju