Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pocetak malog projekta kao pocetnik :)
challenbeen:
--- Citat: srunner221 - 26 Rujan, 2020, 15:40:05 ---
--- Citat: challenbeen - 26 Rujan, 2020, 12:05:03 ---
--- Citat: gavranpero - 26 Rujan, 2020, 12:01:34 ---
--- Citat: challenbeen - 26 Rujan, 2020, 10:39:23 ---
--- Citat: robyakarider - 26 Rujan, 2020, 10:37:35 ---a da sredis papire prije nego pocnes bacati pare u njega?
--- Kraj citata ---
ovo je i moja preporuka.
Može te koštati živaca i psihe jako puno :))) pogledaj dali je isplativije nać ramu sa papirima pa samo sve prebaciš na nju ;D
--- Kraj citata ---
Papiri koštaju koliko pola skutera, ako ih nadje uopšte. Barem u BIH.
--- Kraj citata ---
šta pričaš ti?
pa u Hrvatskoj je rama (šasija) sa papirima od 200 do 700 kn, eventualno za SP180 se zna potegnuti do 1000 kn... nema šanse da je u BiH skuplje nego u HR!
--- Kraj citata ---
A o cem ti pricas? Daj molim te otvori njuskalo pa malo listaj koliko kostaju rame... trenutno aktivno sto znam 2x za novog runnera po 2200kn.... sp180 5500... stari runneri cca 100e... tako da volio bi vidjet te rame za 200kn uredni papiri...
--- Kraj citata ---
pa kupio sam NRG MC3 u dijelovima za svog za 700 kn, imao sve osim blokova, i još papire. Svoj sam kupio ispravan za 700 kn. Prodo sam za 300 kn frendu ramu sa nekim djelovima odma isti dan... o čem pričamo? jesi ikad upalio facebook marketplace? SP180 5.500 more traziti, ali znamo svi da nikad neće dobit te pare. NIKAD! Novi runner (2015 god) mi je frend platio 1000 kn ramu sa papirima dobio vilicu sa felgom... sta pricamo jbt
Poggiali:
ma ovaj skuter sto je uzeo, ako je ispravno sve kako izgleda, je prakticki dzabe uzeo, i kolko god da mu je uvoz nek odradi i miran je, ako ga ne spizdi moze se vozit godinama.. samo odrzavanje... i nema nikakve brige ... a za nac sr to godiste sa piaggio prihvatom je lutrija, ja do sad nisam ni znao da ima... a pratim njuskalo par godina, jer sam bas htio sr minarelli.. :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju