Tehnički kutak > Tehnička pitanja

beverly 500 cruiser par pitanja

<< < (7/9) > >>

balki:
Meni se nije gasio pri maloj brzini nego kod naglog pustanja gasa kad dodje u "ler".

Poggiali:

--- Citat: geronimo49 - 26 Rujan, 2020, 21:44:37 ---Ja sam gledao svjećice,ne izgledaju loše.nije ugodno kad se ugasi,doduse uvijek na malim brzinama.zanimljivo da odmah upali i nastavi normalno raditi.to mi se desilo 3 puta u u 400 kilometara.možda je to posljedica sredstva STP za čišćenje sistema koje sam nalio??i

--- Kraj citata ---
daj vidi neki pouzdani servis, nije to 50cc pa ak se nesto desi slozis sve za 100€

usisno tjelo si isto cistio? O2 senzor je dobar?

tdj595:
Meni se 2 puta dogodilo na bev 250,na nizbrdici u leru. Nisam otkrio sta mu je bilo ali sam onaj killswitch, prekidac nogare i jack od injektora contact sprejem.zastitio. sad nez je li bilo do toga ali se otad nije dogadalo.
Pregledja to sve i probaj klimat malo jack od injektora dok radi pa vidi oce li se ugasit. Zna se to dogadat i ako je slab akumulator. Moze i bit brava rasklimana pa da izgubi kontakt na kratko

geronimo49:
Mora li se skidati ijedna plastika da bi se dodlo do jecka injektora i gdje se nalazi? Još neštto, meni lampica od kod ključa lagano žmiri i kad je motor upaljen, jeli to normalno? O2 je nedavno promijenjen, za usisno tijelo neznam jeli čišćeno, prije nije nego je

geronimo49:
negdje sam naletio na ovo, jeli neko  pokušavao napraviti
http://modernvespa.com/forum/topic29055

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju