Tehnički kutak > Tehnička pitanja

beverly 500 cruiser par pitanja

<< < (6/9) > >>

stipe:
Evo ti tu video  ciste serijale pa usporedi...

geronimo49:
pa ovaj bolje ide nego moj sada ;D  ja ne vjerujem satu i mjerim preko gpps aplikacije. ovaj kriće već sa 20 kmh
moj je išao odprilike ovako kao na prvoj snimci a sada kao na drugoj. Još nešto par puta mi se ugasio u vožnji, pri nižim đirima, odmah upalio i normalno nastavio dalje, majstor kaže da je to za njih normalno što meni baš i nije Događa li se i vama isto, moj je 2008 god

Poggiali:
meni se 400 nije nikad ugasio, u kojim god rezimima i vanjskim temperaturama bio...

ako imas nekog da ima kompjuter pa spoji da provjeris ... vidi i sam kolko mozes jer crijeva vole popucati od starosti..

balki:
Meni se 350ie ugasio kad je svjecica bila potrosena (elektroda erodirala i razmak se time povecao). Zeru je stucnuo u prvoj desetinki i kad s lera naglo cimnem gas. Tucnuo elektrodu da dobijem pravilan razmak i odma je proradio kako treba. Sljedece jutro odma kupio novu svjecicu i gas...

geronimo49:
Ja sam gledao svjećice,ne izgledaju loše.nije ugodno kad se ugasi,doduse uvijek na malim brzinama.zanimljivo da odmah upali i nastavi normalno raditi.to mi se desilo 3 puta u u 400 kilometara.možda je to posljedica sredstva STP za čišćenje sistema koje sam nalio??i

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju