Tehnički kutak > Tehnička pitanja
beverly 500 cruiser par pitanja
Poggiali:
kolko se sjecam, ako maknes poklopac ispod sica trebao bi se vidit injektor...
bila je neka caka sa kod kljucem, jel imas ti onaj master kljuc, pa probas sa njim vozit jel ima razlike :/
geronimo49:
evo da ne otvaram novi topić, samo da se nadovežem na ovu temu. Sve probleme sam na njemu riješio osim osvjetljenja kilometar sata, trebalo bi promjeniti lampicu ali sam čuo da je dosta komplicirano , jeli iko to pokušavao? radi se o bev 500 cruiseru 2008 god
G.B.S.:
Koje ulje ide u taj Bev 500?
Napokon sam nasao primjerak koji me zadovoljava, 6 mjeseci trazio... nije novi, nije idealan, al nije grob kakvih sam sve gledao. prvi vlasnik. 25 000 km, malossi variomat.
Nisam ga vozio, preledeno je vani, jako puse bura... cekam bolje vrijeme.
sto od servisa napraviti?
hvala svima
ljubo46:
--- Citat: G.B.S. - 30 Studeni, 2024, 18:00:26 ---Koje ulje ide u taj Bev 500?
Napokon sam nasao primjerak koji me zadovoljava, 6 mjeseci trazio... nije novi, nije idealan, al nije grob kakvih sam sve gledao. prvi vlasnik. 25 000 km, malossi variomat.
hvala svima
--- Kraj citata ---
Prvo sto sam napravio kad sam nexusa 500 kupio
Ulje i filter ulja 1,7L
Filter zraka
Kociona tekucina
Antifriz
Svjecica
Poslije provjeri stanje remena klizaca rolica straznja polutka
Ulje getribe kotaca promjenitii samo gasss :headbang:
SRAD:
--- Citat: G.B.S. - 30 Studeni, 2024, 18:00:26 ---Koje ulje ide u taj Bev 500?
hvala svima
--- Kraj citata ---
Idealno bi bilo 5W50 (izbjegavati 15W50 i 20W50 pogotovo zimi jer skuter ima klizne ležajeve radilice i zimi sa gustim uljem treba duže vremena za podignuti tlak ulja).
Piaggio 500-ice i 400-ice je prije vožnje dobro zagrijati jer znaju miješati gorivo u karter sa uljem ako se na hladno gasira...zubcanik pumpe ulja je teflonski i prvi strada kad je ulje puno goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju