Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
aragonY:
Ja procitao "prvo paljenje sa novo slozenom gumom" ;D
challenbeen:
Možda i bude kroz koji dan, al tek kad složim naprijed adapter kako treba :headbang:
Lagano je došlo i sjedalo na red. Kompletno je rastavljeno sa svim mehanizmom koje ima. Skinuo sam dupli tapecirung i pregledao sam ga, nije spužva loša samo ima od ispod gdje je počela propadat radi raznih sredstava od podmazivanja svih ovih godina. Mislim da je ovo sjedalo od MC2 i ustupio mi ga je Dragster180 prije par mjeseci. Sad sam svakako u potrazi za drugim sjedalom sa čitavom plastikom, a da mi ne bude dosadno do tada, sam ću ga probati tapecirati i popraviti epoxy smolom. Prije stavljanja, stavio sam dole vrećicu i rubove sam napunio vrućom plastikom da nema gdje.. tri sloja tkanine, i barem 1,5 dec smole. Vidit ćemo učinak večeras kad stvrdne. Tkaninu još nisam kupio jer mi nije ni palo na pamet da je kupim hahahahah
Corector:
Generalno sve je picikato, normalno da je sokantno da komad pleha ide u adapter. Reko mozda je prototip neki, pa kad stisnes kocnicu u mjestu, uociti ces piganje...
Bio ti ie jedan decko s produzenim zadnjim amortizerom za 20cm valjda s nekom sipkicom...
Dobro je to sve, tu smo da si razmjenimo iskustva i da u konacnici imamo dobro i kompletno slozene strojnice :headbang: to
Dragster 50:
@challenbeen
Meni je sve ovo super. Inače sam pobornik ovakvih "sve sam napravi" projekata, pa kako god da ispalo. Nek se drugi ne ljute, ali kad po internetu vidim "projekte" gdje netko kupi dijelove, da majstoru da mu složi mašinu, plastičaru da mu sredi plastike, pa lakireru na farbanje, zovne strujića da to sve pospaja, zovne frenda da mu uštela prijenos i karb, i ispadne da je to njegov projekt a osim ključa 10 nije u ruku uzeo ništa.
Naravno da je njegov projekt jer su novci, zamisao i motor njegovi, ali mi ovo ima i dušu i smisao. Samo naprijed, pa makar se sve raspalo za 20km😁
Tomi_ZG:
Sve to stoji samo ovdje je riječ o glavi u torbi,ako postoji osoba na ovom planetu koja za ozbiljno bez zajebancije misli da je ovaj adapter siguran,dotična nema ni 2 grama mozga u glavi,zamisli opterećenje na ovom komadu pleha koji je tanji od diska kad sa 100 na sat zajašiš na kočnicu,ne gine ti crna kronika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju