Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
dario007:
Ja ti dobronamjerno savjetujem da to uopce ni ne probavaš,bar ako ti se živi.
Corector:
OK, glava je u pitanju. Milovanje iskljjceno.
Cale, biti ces pokojni s tim adapterom, nemoj se zajebavat, velika su naprezanja na adapteru! To mora biti kako treba ili nikako, experimentiranja na kocnicama neprovjerenog tipa nisu dozvoljena! :nono:
Nit imas cvrstocu, ni zilavost, ni obradu da to bude zatvoreno. Makar ove prve 2 stavke su najbitnije.
Ja sam uspio saviti teleskope, i nema tog boga da bi furao komadic onog tanasnog pleha na kocionoj celjusti.
PS no black list, please :)
Tomi_ZG:
Ovaj adapter ne bi vozio ni na biciklu,ovo je za se ubit na prvom jačem kočenju
challenbeen:
Dok se vi razmišljate jel šablona adaptera dobra ili ne, ja sam konačno nabavio neke stvari koje sam dugo čekao, al baš brutalno dugo. Tako i predstavljam sljedeće fotke bez neke veće najave... Naljepnice su original Piaggio i prije lijepljenja sam prošao Anti silikonskom tekućinom. Zalipio sam naravno bez razmišljanja jel dobro ili nije hahaha... :icon_thumright:
Deklo je stiglo također od tokara, i složeno je sa zamijenjenom piksom i ležajem (Koyo Japan). Oprano je Avasol CS i prebrisana krpom svaku sitnicu, pospajao sam sve plastike i iskopao originalne šarafe. O da!!!
Ovim putem se zahvaljujem Mati iz Trogira (Forum: Dragster180) što mi je čuvao felgu sa originalnom gumom (DOT4300) za NRG-a, ovo će biti specijalna guma za BurnOut!
challenbeen:
I tu je naravno, prvo paljenje sa novo složenom kurblom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju