Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (137/172) > >>

Dragster 50:
Nisam mislio na adapter, nego na cijeli projekt. Sa adapterom se nebi igrao, a i ne mogu, jer kod Dragstera to nema šanse😁

challenbeen:
Tomi, ja ne znam di trebam napisati ili nacrtati ili što već. da je ovaj adapter što sam napravio od 3 komada, samo ŠABLONA, skica, prvi primjer, kako ću otkinuti od većeg, debljeg komada željeza jer je apsolutno nemoguće pogoditi iz prvog puta išta. I sad mi se čini da sam nešto "sje*ao", al dok ne provjerim na ovaj način kako sam sad krenuo radit, ne mogu nikako znati! Čim ovo sredim i sve bude odgovarajuće onda ću kidat od debljeg materijala, najvjerojatnije 12/14 mm željeza. Zamolio sam čak Daria da mi napravi komad, al makar šablonu, al čovik ima priko glave posla pa mu ne mogu ništa zamjerit, a meni jedino preostaje da se ne idem vozat NRG-om  dok nema prednju kočnicu.

Hvala vam ljudi moji, ovo me baš diže da sve do kraja završim po PS-u. Odmah dobijem i volju i želju. Sjedalo će svakako drugo doć, ovo je samo sad mala igranka da ne ispadnem iz štosa.  :glasses2: U međuvremenu, stigle su mi četkice sa Aliexpressa koje sam naručio točno 10. siječnja 2021, što mi je WOW. hahaha Sjedalo je već stisnilo sa 3 sloja tapeta, sad će ići lagana obrada i još malo lickanja... pa kasnije brušenja i kidanja  :icon_biggrin:

challenbeen:
Sad sam išao po dodatnu smolu da pojačam sjedalo. Nešto kombiniram i kemijam pa sad baš gledam hoće li ispast kako sam zamislio. I ovaj puta je išlo u duplo vlakno, iskidano i izrezano po mjeri, i dobro dobro natopljeno. Ovaj puta su puna 4 deca. Malo mi je uteklo sa svake strane ali sve je sporski. posli ću izrezat onu rupu za zrak, za sad sam je prekrio da mi nema dodatnog kemijanja. Kroz pola sata, sat mislio sam još jednom rukom proć...

Corector:
Ovu zakrpu u sredini sjedala bi mogao vrlo lako osjetiti, ja sam stavio jos manju i nabijalo me.

challenbeen:
Plan je na postojećoj spužvi nešto iskemijati da me podigne, tj da bude deblji sloj. Nebi trebalo utjecati na dizajn nikako jer planiram napraviti da bude kako treba... stay tuned ... krpanje/pojačavanje ide dalje... tu mislim još jedan sloj stavit smole... i moram pojačati rupu Akumulatora. čak mi je plan ovo sve izbrusiti, pošpricati 1k primerom i kasnije piturom proć :O

Dok se sušilo, malo sam gledao bridgstone naljepnice za Felge od Xmaxa, i odlučio sam se da ću neke polipit ovdje...  :headbang: kad je bal, nek je maskenbal  :icon_biggrin: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju