Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (108/172) > >>

challenbeen:
Imam jedan malo luđi 4T projekt u planu  ;D .. gdje sam već neke pripreme lagano odradio, i da ne patim financijski, prodao bi ovog, i točno cca para koliko tražim, riješio bi taj projekt da bude vrhunski odrađeno...

dapače, malo mi je žao i ovog projekta što sam ga dao u oglas, al... sve u svoje vrijeme. Možda ga i ostavim. Samo nebo zna

challenbeen:
O da, lijep sunčani dan, dijelovi stigli GLSom. O da! Lijepo je otvoriti novi Drevo70, i malo ga ovako gledati novog... tu se samo pitam dali da mu malo pobrusim kanale sa vodobrusnim papirom, da karike ne stradavaju tako lako...
Drugi dio koji me muči, su ove zamjenske nogare koje je drug Pleša posla. Ne znam kako da uđe bolcna od nogara kroz nogare ahhaha.. jednostavno rupa je suviše mala... na starim nogarama bolcne ulaze odlično... jel ovo stvarno prvi proizvod koji mislim reklamirat kod druga Pleše... uhhhh

matija84m:
Obicno su rubovi kanala na drevu dosta ostri, pa ih slobodno zagladis malo sa smirglom. Svi su tako radili barem.

A ovo sto bolcna nejde mislim da je bolje da sam izbusis rupu na mjeru. Barem bi ja tako da se ne mucis opet sa postarinom.

challenbeen:
Tako je Matija, pipao sam prstima, i stvarno su brutalno oštri... iako imam velike prste i šape, pokušaću sa brusnim što god odraditi... možda i da Mica angažiram iako je iskusniju u ovom od mene haha... koju uopće brusni papir je dobar za ovo?

Kako sam prije bio spomenuo, odradio sam i ovaj spoiler.. pobrusio, primer i bumper sprej... Postoji čak mogućnost da preko njega nakeljim onu kontra C naljepnicu od Hyper2Pro loga

No što se tiče naljepnica, odmah sam polijepio kako su danas došle, jednostavno sam želio vidjet hoće li bijele izgledat ružno ili savršeno .... ostalo procijenite vi... Naravno, plastike sam prvo morao oprati i ispolirati suhom krpom...

ljubo46:
Ako i ne pobrusis rubove kanala nece se nista desiti bez brige. Ali bolje je da ih malo zagladis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju