Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (109/172) > >>

PchelaUbica:
Majstore ove plave plastike su ti top topova. Pogotovo sad s naljepnicama.  Jedino su one narancaste cudne, malo gadne😝

Slobodno ti tog dreva malo obradi, nebi bio prvi s izdrapanim klipom.  Ak ne dokucis s prstima imas one male turpijice sto su se u lidlu prodavale ko fol dijamantne ili tako nesto dugacko

challenbeen:
Hvala ti. Naljepnice su sa aliexpressa i ne znam jesam ikad gore vidio/radio sa njima. Ne volim naljepnice, ali ovo kad sam zalijepio sad iz znatiželje, jednostavno sam ostao zapanjen... čak se i meni sviđa! Da, žute je bilo malo too much, tako da sam odradio neke plastike.. odnosno pretvorio ih u crne. To su mi već neki predložili, a kako imam neke plastike duple, odradio sam to odmah... za sad sam estetski zadovoljan i mislim da ću sljedeće naljepnice izraditi u profesionalca, pogotovo sad kad je ova bijela top ispala na plavoj. Stvarno me malo strah bilo, jer sam bijele greškom naručio, a ona S6R/T sam zalijepio tamo na poklopac sviječice koji je već bijeli i tu sam se malo već scimao da to bude odlično.

Što se tiče turpija, imam jedan set BETA turpija :

challenbeen:
Zadnje sitnice koje se odrađuju ove godine...  ;D :headbang:

matija84m:
Fina promjena, dobro izgleda bas :icon_thumright:

Bit ce bas fora kad se slozi u cjelinu skuter.

challenbeen:
Kako se dočekuje Nova Godina? oh... samo radno... hahaha

nisam znao kako cu zavuć svoje prstiće, pa sam se sjetio da imam svoj prvi Parkside alat.... o da... odradio je posao bezprijekorno gdje ga je Buddy_94 izhvalio kako je odlično odrađeno... Neke fore sam tu iskopirao od forumaša koji su savjetovali isto kad sam bio skidao mašinu prvi puta... o da... skuter je upalio nakon 25 sekundi verglanja, tj taman postavitli nov akumulator od Skippera... upalio ko urica... naravno, radio je kratko, najviše 20 sekundi, ipak još nije uliven antifriz... o da... skuter radi, ali nažalost, isti zvuk je i dalje prisutan ... buddy kaže da je do auspuha i da moram drugi nabaviti radi testa... tako će i biti, sad moram negdje posuditi auspuhić  od nekoga, i montirati ga za probu.... postoji i video koji će biti kasnije večeras postavljen!!

Odlično i brzo smo ovo danas odradili, jednostavno sam oduševljen kako je čovik odradio to... ja sam mu asistirao kako i vidite na fotki. Sad lagano napuštam forum, i vidimo se dogodine!

SRETNA VAM NOVA GODINA <3

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju