Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: Alexandar_aco - 28 Prosinac, 2020, 15:40:26 ---Pozdrav, da li se to dogodilo zbog Motul ulja?
--- Kraj citata ---
to je jedno od najboljih ulja na tržištu za 2T strojeve. Sve što imam doma 2T radi na to ulje, 3 motorne pile, 2 trimera, kosilice, agregat, pa čak i evo treći skuter. Ovo se moglo desiti ako je nešto poletilo u cilindar, ali naprosto sumljam jer je ožuljano identično sa obe strane. Ostale ogrebotine su normalne, ipak je aluminijski. Ne znam što bi moglo bit ovo, kako sam rekao, 900 kn dijelova naručeno u pleše, a i čim "stanem na noge", unutrašnjost gdje je radilica ide na ispiranje benzinom, ako je što od prašine/čestica ostalo u njoj. Pas mater, ovo je za rubrigu ne vjerujem.
ljubo46:
Mpze i vodena zveckat ako su lageri na njoj u kur*u
Imao sam takav slucaj
Ali sam za probu skinuo mikro remen a u rezervaru obavezno mora bit mjesavina slozena. I upalio skut. I bilo sve tiho na taj nacin ju eliminiras
challenbeen:
Hvala ljubo, svakako ću to provjeriti još sutra vodenu... doći će mi mi buddy_94 u ispomoć koji je daleko iskusniji od mene.
Što se tiče Stage6 Sport Pro Mk2, prodao sam ga, a u pleše sam naručio novi Drevo70, sa dodatnim nekim sitnicama. Prije ugradnje, sutra ću nastojati što detaljnije provjeriti blokove prije rastavljanja, a kad to provjerimo, isperemo, slažemo ga onda ili sutra, ili ovih dana, tj. dogodine sve ovisi o vremenu :glasses9:
U međuvremenu, ima nekih detalja koje bi promijenio estetski na NRG, jednostavno mi ne leži obojani u tu boju taj prednji spojler, pa ću ga obojati vjerojatno u matt crnu (bumperspray)
challenbeen:
Mislim da će biti lipša crna, sa žutim ili plavim linijama umjesto ovako cijele žute. Dolazi na red uskoro! :drunken_smilie:
Oliverxxx2:
Vidio sam negdje da ga prodaješ, zašto sad to?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju