Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (103/172) > >>

challenbeen:
Dok je još bio dan, na nekih 700 metara BR10ES je pokazala ovu boju boju sa malo bogatijom smjesom, ali sam u zadnje vrijeme na punom gasu znao ostat zagušen, ili tako nešto... promijenio sam svjećicu i za sad sam uklonio taj problem. Stavio sam ganjc novu RN2C jer ih imam u šteku, i za sad na punom gasu nijednom nije došlo do zagušenja. Ostaje RN2C a NGK ide u mirovinu...

Od onog maratona 25-30 km skuter mi je počeo davati čudan zvuk, što je rezultiralo skidanjem topa, i na kraju se ustanovilo da popravljanjem topa i dalje događa taj zvuk kao da unuta nešto klepeće ili slično. To se pojavljuje sa dodavanjem gasa, znači negdje naprijed. Ne znam do čega bi moglo biti, skuter je parkiran za sljedećih par dana, ne mislio uopće prčkat više po njemu jer me dosta iscrpio a uvik neke pi*darije sa njime  ;D .. no dobro, sljedeći tjedan ćemo biti pametniji. Za sad je jedina sumnja ostala na igličasti. Skuter je parkiran do kraja, i od danas dolazi Skipper na red (neke sitne restauracije pogledajte na posebnoj temi)

aragonY:
Snimi zvuk, mozda mozemo pomoci preko snimka..

srunner221:
Lose je snimljeno ali mozda prepoznas ako je ovako nesto

challenbeen:

--- Citat: srunner221 - 24 Prosinac, 2020, 23:04:04 ---Lose je snimljeno ali mozda prepoznas ako je ovako nesto

--- Kraj citata ---

hah! čini mi se da da??! sad baš uspoređujem videa, siguran san 90% da je to isti zvuk!!!

BTW, sretan Božić svima na forumu!!! <3

srunner221:
Hahah, na kitu je novi klip jer se to i meni dogodilo, otisla je bila bolcna i dosjed na klipu pa je plesala koji je razlog tome nisam nikad sazno... isto sam prvo raskopavo yasunce jer sam mislio da je do topa...

Sretan i blagoslovljen Bozic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju