Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
matija84m:
WD40 i bit ce sjajan, ali ne zadugo.
Zapravo tesko je odrzat ga u onom stanju kakav dode kad je nov.
aragonY:
Ova slika yasunia mi budi uspomene kad je Dax poslikao svog R-a sa milion nijansi suncevog spektra boja ;D (ako nađem sliku editati cu objavu, bas ga je fino sprzio tad)
A sto se tice boje, to ti je tako, dobijes ga sivog odnosno "chrom" i kako nakupis km na radnoj temperaturi tako ce on dobijati raznih boja po sebi, u tome i jest čar takvih spulja. Sad trenutno je crn/plav ali ako odradis koju duzu voznju pojaviti ce se i narandzasta, crvena i sl.
Jedino ga moras cuvati da ne hrđa, npr voznja po kisi je nono, pranje ili prskanje vodom dok je vreo i sl. Spricanje sa wd svakih 7 ili bar svakih mjesec dana te glancanje krpicom nije losa ideja za sprečavanje hrđe..
challenbeen:
Hvala svima na savjetima.
Probio sam blokadu koja je ostala u Yasuniu... malo je šuškalo pa sam skinuo top. Matija me čak upozorio na nju, ali ja nisam htio otvoriti top misleći da je to neka znanstvena fantastika i uvjeren sam bio da nema blokadu... I tako smo dobili ovakve fotke za Oskara. Yasuni ostao bez svoje naljepnice pa sam tako i u potrazi za novom, ona sa Skippera se ne skida! Dobio je nove šarafe jer su gumice skroz spaljene, očistio sam ga koliko sam mogao i premazao sam ga kompletnog sa WD-40 a prije toga dobro isprao sve sa brakecleanerom.
matija84m:
Da pricali smo i o toj blokadi, ali nisam bio 100% siguran da postoji i u prigusivacu kad je auspuh imao blokadu na grani.
Jbg sad znamo da yasuni ima dvije blokade sigurno.
Corector:
Ides, s tom blokadom si fino postizao vece tennperature, a i manje brzine :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju